Πάτρα: Πεντάωρη κατάθεση της Τσιόλα στο Ανθρωποκτονιών για τον θάνατο της Ίριδας

Σε Aστυνομικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής για την υπόθεση του θανάτου της μικρής Ίριδας, κατέθεσε χθες η ιατροδικαστής Γκέλλυ Τσιόλα.

Υπενθυμίζεται πως η κυρία Τσιόλα είναι η Iατροδικαστής που συνέταξε την έκθεση για τα αίτια θανάτου του βρέφους της οικογένειας Δασκαλάκη Πισπιρίγου που απεβίωσε στις 21 Μαρτίου του 2021.

Πληροφορίες του tempo24.news αναφέρουν πως η κατάθεση της κυρίας Τσιόλα ήταν ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα σε σχέση με τα αίτια θανάτου του κοριτσιού, χωρίς ωστόσο να διαρρέει έως ώρας το περιεχόμενό της. Τονίζεται δε πως όσα είπε στην πεντάωρη κατάθεσή της αναμένεται να αξιολογηθούν στο πλαίσιο της έρευνας που βρίσκεται σε εξέλιξη από την ίδια υπηρεσία της Ασφάλειας Αττικής.

Το γεγονός πως οι Aστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής βρέθηκαν χθες στην Πάτρα για καταθέσεις, δείχνει πως η έρευνα για τους θανάτους των δύο κοριτσιών της οικογένειας Δασκαλάκη Πισπιρίγκου (Μαλένας και Ίριδας) είναι ήδη σε πλήρη εξέλιξη, ενώ για την υπόθεση του θανάτου της Τζωρτζίνας η δικογραφία έχει ήδη πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης με κατηγορούμενη την μητέρα της Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία είναι προφυλακισμένη στις Φυλακές Κορυδαλλού

tempo24.news