Πάτρα: «Πέθανε από κορωνοϊό και της έκλεψαν τα κοσμήματα»

Όπως υποστηρίζει τη θλίψη για τον θάνατο του δικού τους ανθρώπου, διαδέχτηκε η οργή για τα κοσμήματα που είχαν κάνει φτερά. Έρευνα στο νοσοκομείο του Ρίου στην Πάτρα…

Μία πολύ σοβαρή καταγγελία από συγγενή ασθενούς η οποία κατέληξε σε κλινική Covid στο Νοσοκομείο Ρίου εξετάζει από χθες (23-12-2021) η Διοίκηση του Νοσηλευτικού Ιδρύματος. Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε και στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» ο Δ.Λ. όταν παρέλαβε την σορό της μητέρας του προκειμένου να γίνει η κηδεία και η ταφή της, έλειπαν όλα της τα κοσμήματα.

«Όταν η μητέρα μου εισήχθη στο Νοσοκομείο φορούσε την χρυσή της βέρα, χρυσό μενταγιόν, χρυσή αλυσίδα με σταυρό και χρυσά σκουλαρίκια. Μάλιστα κατά τη διάρκεια της νοσηλείας της σε κλινική πριν την μεταφέρουν στην ΜΕΘ μιλούσαμε καθημερινά με βιντεοκλήση. Η κόρη μου και η εγγονή της, την είχε φωτογραφίσει και στην φωτογραφία την οποία έχω φαίνονται κάποια από τα χρυσαφικά της» δηλώνει ο Δ.Λ.

Δυστυχώς η κατάσταση της υγείας της γυναίκας επιβαρύνθηκε. Νοσηλεύθηκε στην ΜΕΘ πήρε εξιτήριο και μεταφέρθηκε σε κλινική Covid. Και εκεί έχασε τη μάχη σε ηλικία 72 ετών.

«Μετά την κηδεία και την ταφή πήγαμε στο Νοσοκομείο να παραλάβουμε κάποια έγγραφα και τα πράγματά της. Μας έδωσαν μόνο κάποια κομποσκοίνια και ένα κόσμημα φο. Ρώτησα για τα χρυσαφικά τα οποία ήθελα να πάρω ως ανάμνηση της μητέρας μου και μου είπαν ότι δεν υπήρχαν» δηλώνει στο pelop.gr.

«Αποφάσισα να ενημερώσω τη διοίκηση. Ο αδελφός μου συναντήθηκε με τον αναπληρωτή Διοικητή. Δεν μπορώ να κατηγορήσω κάποιον, όμως γνωρίζω ότι η μητέρα μου φορούσε τα κοσμήματά της» καταλήγει.

newsit.gr