Πάτρα: Προσαγωγές σε κόμβο για τις αυτοσχέδιες κόντρες

Οι κάτοικοι της περιοχής έκαναν παράπονα στην αστυνομία εδώ και μήνες για τις αυτοσχέδιες κόντρες. Τη νύχτα της Κυριακής, οι πρωταγωνιστές στην Πάτρα αιφνιδιάστηκαν…

Αυτή τη φορά δεν έγιναν οι προγραμματισμένες αυτοσχέδιες κόντρες στην Πάτρα. Οι οδηγοί που είχαν δώσει ραντεβού σε κόμβο της πόλης, βρήκαν μπροστά τους αστυνομικούς που είχαν φτάσει πριν από εκείνους. Είχαν πάρει θέσεις και περίμεναν τους νεαρούς να φτάσουν στην περιοχή. Όταν έγινε αυτό, ξεκίνησαν οι προσαγωγές. Τα όσα συμβαίνουν διαχρονικά τους τελευταίους μήνες στην περιοχή, είχαν αναγκάσει δεκάδες κατοίκους να απευθυνθούν στην αστυνομία, καθώς όπως έλεγαν ο κίνδυνος για ένα σοβαρό τροχαίο ήταν έντονος.

Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας αργά τη νύχτα της Κυριακής για τον εντοπισμό νεαρών που πραγματοποιούν αυτοσχέδιους αγώνες ταχύτητας, στην Πάτρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες νεαροί είχαν δώσει ραντεβού σε κόμβο, στην περιοχή της Περιβόλας.

Οι αστυνομικοί από νωρίς είχαν ενημερωθεί για τις κινήσεις των νεαρών, καθώς τις τελευταίες ημέρες στην περιοχή της Περιμετρικής οδού, αλλά και στην Ελευθερίου Βενιζέλου, δεκάδες άτομα διοργανώνουν αυτοσχέδιους αγώνες με μηχανές μεγάλου κυβισμού.

Σύμφωνα με το tempo24, η δύναμη της Αστυνομίας που έφθασε έγκαιρα στην Περιβόλα ήταν ιδιαίτερα μεγάλη, μέχρι και διμοιρία των ΜΑΤ βρέθηκε στο σημείο, με αποτέλεσμα οι δεκάδες νεαροί να εγκλωβιστούν και να γίνουν πολλές προσαγωγές στο Μέγαρο της Ερμού.

 

newsit.gr