Πάτρα – Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα πορίσματα για τους θανάτους Μαλένας και Ίριδας

Ρούλα Πισπιρίγκου, ποια είναι η εκτίμηση για τους θανάτους των δυο παιδιών;

Στις 17 Ιουνίου, δύο ημέρες μετά από την ημερομηνία που αρχικά αναμενόταν, θα έρθει στο φως το πόρισμα των ιατροδικαστών που αφορά την Ρούλα Πισπιρίγκου και τους θανάτους της Μαλένας και της Ιρίδας, των παιδιών της οικογένειας Δασκαλάκη από την Πάτρα.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «T-Live» με την Τατιάνα Στεφανίδου στον Alpha, το απόγευμα της Τρίτης, οι δύο ιατροδικαστές, Νίκος Καρακούκης και Νίκος Καλογριάς, έχουν καταλήξει στο μεγαλύτερο ποσοστό στο τι οδήγησε στον θάνατο τα άλλα δύο παιδάκια. Το πόρισμα σίγουρα και σε καμία περίπτωση δεν θα αναφέρει ως αιτία θανάτου τα παθολογικά αίτια. «Η απάντηση που έλαβα από τις Αρχές είναι ότι δεν θα λέει παθολογικά αίτια» διευκρίνισε χαρακτηριστικά η Ηρώ Καρυοφίλλη.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, η εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο στο Mega μετέδωσε ότι οι τοξικολογικές εξετάσεις των δύο παιδιών αναμένεται να είναι καθαρές, δηλαδή τα αποτελέσματα θα δείχνουν ότι δεν υπάρχει τοξική ουσία.

Κρίσιμα είναι τα αποτελέσματα των ιστολογικών, καθώς μπορεί να δώσουν ενδείξεις, οι οποίες σε συνδυασμό με άλλα ευρήματα, μπορεί να λύσουν το μυστήριο των θανάτων. Πάντως, η εκτίμηση είναι πως είναι κοινή η αιτία θανάτου και για τα δύο παιδιά.

zappit.gr