Πάτρα – Σόμπολος: «Αν είναι έγκλημα, θα έχουμε το έγκλημα του αιώνα» (Video)

Ο  κορυφαίος αστυνομικός συντάκτης, Πάνος Σόμπολος βρέθηκε καλεσμένος τη Δευτέρα στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» και μεταξύ άλλων μίλησε για την υπόθεση-θρίλερ που απασχολεί το πανελλήνιο, με τους θανάτους των τριών αδελφών από την Πάτρα που έφυγαν από τη ζωή μέσα σε δυόμιση χρόνια.

«Έχω καλύψει στη μακροχρόνια δημοσιογραφική μου πορεία δεκάδες χιλιάδες εγκλήματα, δυστυχήματα, ατυχήματα διαφόρων ειδών. Στην προκειμένη περίπτωση μπορεί να συμβαίνουν παθολογικά αίτια ή εγκληματική ενέργεια» είπε αρχικά.

«Στα παθολογικά αίτια μπορεί να είναι κληρονομικότητα, μπορεί να είναι κάποια ασθένεια που δεν εντοπίστηκε. Μπορεί να είναι αμέλεια του ιατρικού προσωπικού, μπορεί να μην έγιναν κάποια πράγματα που έπρεπε να γίνουν και φυσικά η εγκληματική ενέργεια. Δεν πρέπει να βγάζουμε μόνοι μας συμπεράσματα και να λέμε αυτός είναι αθώος ή ένοχος» συμπλήρωσε

«Θα πρέπει να περιμένουμε. Να μην δικάζουμε και καταδικάζουμε. Στο τραπέζι των ερευνών υπάρχουν όλα τα ενδεχόμενα που εξετάζονται με μεγάλη προσοχή από τους ειδικούς και τις Αρχές» είπε σε άλλο σημείο.

«Θα έχουμε το έγκλημα του αιώνα…»

«Έχω πάρει συνεντεύξεις από γυναίκες που ενώ μου μιλούσαν να πηγαίνει το δάκρυ κάτω και να φωνάζουν για τον σύζυγό της που είχε χαθεί ‘βοηθήστε με να βρούμε τον σύζυγό μου’ και να κλαίει με μαύρο δάκρυ. Και αποδεικνύεται αυτή που έκλαιγε ήταν η ίδια που είχε σκοτώσει με τον εραστή της τον σύζυγό, τον είχε θάψει» τόνισε σε άλλο σημείο.

«Επειδή δεν έκλαψε σημαίνει ότι είναι ένοχη; Το αν κλαίει ή όχι κάποιος δεν αποτελεί στοιχείο της έρευνας… Όχι συμπεράσματα εμείς. Αφήστε να ολοκληρωθούν οι έρευνες. Αν είναι έγκλημα, θα έχουμε το έγκλημα του αιώνα» κατέληξε.

Δείτε όλα όσα είπε ο Πάνος Σόμπολος εδώ.