Πάτρα: «Συναυλία δίχως αύριο» – Νέα ανάρτηση (Photos)

Τα νέα στοιχεία και τα ερωτηματικά για χρονικές συγκυρίες, νοσηλείες κι αντιφάσεις μετά τις διαδοχικές συνεντεύξεις συγγενών των τριών κοριτσιών. Η νέα ανάρτηση που προκαλεί κύκλο αποριών

Νέες περίεργες όσο και δραματικές συμπτώσεις όπως κι επιπλέον  κύκλος ερωτημάτων  προκύπτουν από τις  νέες  τηλεοπτικές συνεντεύξεις –κυρίως στο MEGA- της 33χρονης μητέρας των   τριών κοριτσιών στην Πάτρα που πέθαναν μέσα σε 33 μήνες με αδιευκρίνιστα τα αίτια θανάτου.

Η μητέρα των παιδιών που αρνείται κάθε συσχετισμό με τον θάνατο των παιδιών κι δηλώνει ότι αναζητά  τα αίτια της τραγωδίας   σε ερώτηση   αν υπήρχε «διάσταση» με τον σύζυγο της   ανέφερε με σαφήνεια ότι  ο σύζυγος της έφυγε από το σπίτι της (λόγω πιθανών προστριβών) «μόνο δύο ημέρες»   στην διάρκεια της σχέσης τους.  Όμως στελέχη των αρχών ασφαλείας επεσήμαναν ότι «αυτή η αναφορά της μητέρας των παιδιών δημιουργεί νέες τεράστιες απορίες  για μία ακόμη ύποπτη σύμπτωση.

Στο μικροσκόπιο η σχέση με τον σύζυγό της

Η σχέση της με  τον σύζυγό της διαρκεί περίπου 10 χρόνια , δηλαδή περίπου 3700 ημέρες.    Είναι λοιπόν νέα σύμπτωση ότι εντός αυτού του  διημέρου – μέσα σε 3700 ημέρες συμβίωσης –  που έλειπε ο σύζυγος της πέθανε  ένα από τα τρία παιδιά τους(στις 21 Μαρτίου 2021) δηλαδή  η επτά μηνών Ιριδα;»

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με κατάθεση  συγγενούς της 33χρονης μητέρας που ήταν παρούσα όταν  βρέθηκε νεκρή η Ιριδα , εκείνη  ακριβώς ήταν η  ημέρα που    έλειπε «λόγω διάστασης» ο σύζυγος της!  Κάτι που επιβεβαιώνεται κι  από  άλλα πρόσωπα   που γνώριζαν τις σχέσεις του ζευγαριού.

Ο κύκλος των τρομακτικών συμπτώσεων

Τα ερωτηματικά για αυτό τον κύκλο των τρομακτικών συμπτώσεων   αυξάνονται περαιτέρω   αφού όπως έχει ήδη αποκαλυφθεί  στις 8 Απριλίου 2021 (δηλαδή περίπου 20 ημέρες μετά τον   δυσεξήγητο θάνατο της Ίριδας)  όταν κι υπήρχαν συνεννοήσεις του πατέρα για έκδοση διαζυγίου ,  εισήχθη αιφνιδιαστικά στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο Παίδων η εννιάχρονη Τζωρτζίνα με αναφερόμενα συμπτώματα που δεν επιβεβαιώθηκαν από τους γιατρούς.

Κι ακολούθως το άτυχο κοριτσάκι που δεν είχε μέχρι τότε  κανένα πρόβλημα υγείας , υπέστη στις 11 Απριλίου   ανακοπή χωρίς   αναφερόμενη αιτία κι υπό περίεργες συνθήκες που προβληματίζουν τους ιατρούς.

Μάλιστα   ερευνητές της υπόθεσης   σημειώνουν ότι όταν συγγενείς των τριών  νεκρών παιδιών ρωτήθηκαν για αυτή την καταφυγή σε δικηγόρους για να προωθηθεί  η αίτηση του διαζυγίου δεν την αρνήθηκαν αλλά δήλωσαν ότι «δεν θυμούνταν πότε έγινε».

ΚΙ όλα αυτά βεβαίως συνδυάζονται με 20 άλλες περίεργες συγκυρίες   και σχετικές   υπόνοιες που συνδέονται με τον θάνατο των τριών παιδιών την περίοδο 2019-2022 κι οι οποίες σχετίζονται με επεισόδια υγείας που παρουσίαζαν ενώ δεν ήταν υπό την επιτήρηση ιατρών και νοσηλευτών, τις αρνητικές  εξετάσεις για  τα αναφερόμενα προβλήματα, για την απαίτηση παραμονής σε μονόκλινα δωμάτια κλπ.

Επιπλέον τα στελέχη των αρχών ασφαλείας   επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους στις αναφορές της 33χρονης για νοσηλείες στα τέλη του 2020 και τις αρχές 2021 – που είχε σε κλινική του Πανεπιστημίου Πατρών που τις συνέδεσε  -με επίκληση αναφορών ιατρών-«από την πολλή στεναχώρια και επειδή δεν είχα ξεσπάσει  από τον θάνατο της Μαλένας».

Ωστόσο τα στελέχη της ΕΛΑΣ εκφράζουν τις απορίες τους για αυτό το   αναφερόμενο «ξέσπασμα της στεναχώριας με καθυστέρηση δύο ετών , κι ενώ   οι αναρτήσεις  της στο διαδίκτυο αλλά κι οι αναλύσεις των κινήσεων της   αυτή την διετία  δείχνουν ότι δεν βίωνε το πένθος της με τρόπο βαρύ και φαινόταν σχετικά αποστασιοποιημένη από τα τραγικά δρώμενα.

Επιπλέον φαίνεται ότι  το ιατρικό ιστορικό της   ίσως είναι διαφορετικό  και αρκετά πιο πλούσιο από  αυτό που μνημονεύει προκαλώντας νέες απορίες για τι τελικά συμβαίνει».

Σημειώνεται ότι  είναι ενδεικτική , για   αυτές  τις ;hπιες αντιδράσεις   οικείων των κοριτσιών , μετά τους θανάτους και τα άλλα δραματικά συμβάντα με τα τρία κορίτσια , ανάρτηση σε σελίδες κοινωνικής   δικτύωσης του ζευγαριού , κι η οποία εντοπίσθηκε  από έρευνες των αρχών κι άλλων κρατικών λειτουργών .

Η ανάρτηση αυτή που παρουσιάζει  το “In.gr”   φαίνεται να υπήρξε στις  29 Ιουλίου 2021  την περίοδο δηλαδή που είχε ήδη αποβιώσει η Μαλένα κι η Ιριδα (μερικούς μήνες νωρίτερα) , είχε υποστεί την   ανήκεστο εγκεφαλική βλάβη η Τζωρτζίνα κατι που είχε οδηγήσει στην πολύμηνη νοσηλεία της στην   ΜΕΘ Παίδων του νοσοκομείου της Πάτρας  και στο Ωνάσειο Καρδιοχειρουργικό Κέντρο.

Στην εν λόγω ανάρτηση φαίνεται η 33χρονη μητέρα κι ο σύζυγός της  να διασκεδάζουν στην συναυλία του Γιάννη Πλούταρχου που είχε δοθεί εκείνη την ημέρα στο στάδιο της Παναχαϊκής στην αχαική πρωτεύουσα . Με αναφορές για «συναυλία χωρίς αύριο»!

Με τις έρευνες των αρχών για αυτήν την περίπλοκη υπόθεση να εντείνονται πλέον από τις επόμενες ημέρες κι έχοντας  σαφή στόχευση.

in.gr