Πάτρα: Σύρραξη για το… POS! – Πού κατάντησαν τη χώρα τα capital controls (Βίντεο)

Η είδηση είναι γνωστή. Γνωστός πατρινός γιατρός πιάστηκε στα χέρια με τον ιδιοκτήτη ταβέρνας επεισή στο κατάστημα του δεν υπήρχε μηχάνημα POS.

Πλέον έχουμε τις πρώτες εικόνες!

Βρισιές, απειλές ακόμα και ένα πιάσιμο από το λαιμό…περιελάμβανε το σκηνικό που εκτυλίχθηκε αργά το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής σε γνωστή παραλιακή ψαροταβέρνα της Πάτρας.

Όταν ήρθε η στιγμή της εξόφληση του λογαριασμού, η μη ύπαρξη μηχανήματος POS στο κατάστημα, προκάλεσε την αντίδραση του πελάτη ο οποίος δήλωσε πως ο ιδιοκτήτης ήταν υποχρεωμένος να διαθέτει μηχάνημα ή στην αντίθετη περίπτωση να ενημερώνει μέσα από ανάρτηση σε εμφανές σημείο, πως δεν υπάρχει δυνατότητα πληρωμής με κάρτα για να γνωρίζει πριν κάτσει και παραγγείλει.

Η πρόθεση του γιατρού να αποχωρήσει χωρίς να πληρώσει προκάλεσε την αντίδραση του ιδιοκτήτη με αποτέλεσμα να ανέβουν οι τόνοι και να ακουστούν βαριές κουβέντες με τον σερβιτόρο του καταστήματος να πιάνει τον πελάτη από το λαιμό.

Τα αίματα άναψαν όταν ο γιατρός εξέφρασε την πρόθεσή του να φύγει χωρίς να πληρώσει, όπως ορίζει ο σχετικός κανονισμός.

Οι δύο άντρες αντάλλαξαν βαριές κουβέντες, ενώ μάρτυρες ανέφεραν πως ο σερβιτόρος του καταστήματος έπιασε τον πελάτη από τον λαιμό.

Το επεισόδιο έληξε χάρη στη επέμβαση των ψυχραιμοτέρων ενώ ο γνωστός πατρινός γιατρός έφυγε από το μαγαζί χωρίς να πληρώσει.

pronews.com