Πάτρα: Υπέκυψε ο 88χρονος ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας

Η άγρια ληστεία στο σπίτι του, στην Πάτρα, του στοίχισε τη ζωή. Οργή και φόβος από το μαρτύριο του άτυχου άντρα. Τι είχε πει ο γιος του, αμέσως μετά το δολοφονικό χτύπημα…

Έφυγε από τη ζωή ο 88χρονος ο οποίος είχε πέσει θύμα ληστείας και βασανισμού από άγνωστους δράστες μέσα στο σπίτι του. Ο ηλικιωμένος, τον οποίο είχαν ακινητοποιήσει σε καρέκλα οι ληστές και τον χτυπούσαν βάναυσα για να τους αποκαλύψει που κρύβει τις οικονομίες τους, νοσηλεύτηκε αρχικά στο νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας, όμως τελικά δεν άντεξε και πέθανε.

Ο άτυχος άνδρας, που έμενε μόνος του, στην περιοχή των Ροϊτίκων της Πάτρας, έμεινε επί 12 ολόκληρες ώρες αβοήθητος μέχρι που τον βρήκε αιμόφυρτο την επόμενη μέρα η γυναίκα που έκανε τις δουλειές του σπιτιού του. Μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών, υπέκυψε στα τραύματά του.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει ο γιος τους θύματος, οι δράστες τον ακινητοποίησαν σε μια καρέκλα, τον χτυπούσαν χωρίς έλεος στο κεφάλι και στα χέρια και απαιτούσαν να τους δώσει και άλλα χρήματα που είχε κρυμμένα στο σπίτι.

Ωστόσο δεν κατάφεραν να αποσπάσουν τίποτα περισσότερο κι έτσι αποχώρησαν εγκαταλείποντας τον άνδρα ακινητοποιημένο και τραυματισμένο μέχρι που τον βρήκε το επόμενο πρωί η γυναίκα που τον βοηθάει με τις δουλειές του σπιτιού.

thebest.gr