Ι. Παυλίδου: «Ευγνώμονες που συνεισφέρουμε σ’ έναν εξαιρετικό σκοπό» (Ηχητικό)

Για την Πανελλήνια δράση της «ΕΛ.ΤΑ. courier» για τη συγκέντρωση σχολικών ειδών και ειδών προσωπικής υγιεινής για το «Χαμόγελο του Παιδιού», μίλησε σήμερα στον «Antenna Star Radio FM 103.5» και τη Νάντια Μπούτα, η υπεύθυνη του τμήματος Marketing και Customer Experience της εταιρείας «Ταχυμεταφορές ΕΛ.ΤΑ. Α.Ε. (ΕΛ.ΤΑ. Courier)».

Η δράση, η οποία αποτελεί μέρος της ευρύτερης συνεργασίας των Ελληνικών Ταχυδρομείων και της ΕΛ.ΤΑ. Courier με το «Χαμόγελο του Παιδιού», έχει ξεκινήσει στις 10 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 10 Οκτωβρίου με την παράδοση στον Οργανισμό όλων των ειδών που έχουν συγκεντρωθεί.

Η κ. Παυλίδου αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να αποστείλει, χωρίς χρέωση, όσα καινούρια σχολικά είδη και είδη προσωπικής υγιεινής επιθυμεί να δωρίσει στο «Χαμόγελο», και κάλεσε τους πολίτες να συμμετέχουν και να συνεισφέρουν «σε έναν εξαιρετικό σκοπό, σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη συγκυρία».

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το δίκτυο καταστημάτων «ΕΛ.ΤΑ. courier», το ωράριο λειτουργίας, αλλά και τα είδη που μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δωρίσουν  στο «Χαμόγελο του Παιδιού» στο link:

https://www.elta-courier.gr/network

Ακολουθεί ολόκληρη η συνέντευξη της κ. Ιουλίας Παυλίδου στον «Antenna-Star Radio FM 103.5»: