Παύλος Μαρινάκης: «Εντός τετραετίας θα ψηφιστεί ο νόμος για το γάμο των ομοφύλων» (Video)

Ως εμπιστοσύνη απέναντι στην Κυβέρνηση που δοκιμάζεται καθημερινά, ερμήνευσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης το αποτέλεσμα που έβγαλε η κάλπη την πρώτη Κυριακή των Αυτοδιοικητικών εκλογών, μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

Ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος τόνισε ότι στα υπέρ για τη Ν.Δ. μέτρησε η επιλογή των προσώπων, αναφέροντας ως παράδειγμα την υποψηφιότητα του Ν. Χαρδαλιά στην Περιφέρεια Αττικής ο οποίος ανέβασε το ποσοστό της Ν.Δ. από 43% που ήταν στις εθνικές στο 46% στις Αυτοδιοικητικές.

Οι προσδοκίες για τον Β’ Γύρο, όπως είπε, είναι να εκλεγούν και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που στηρίζει το κυβερνών κόμμα, προσθέτοντας ότι θετικά επίσης μέτρησε και το γεγονός ότι ο ίδιος ο πρωθυπουργός δε θυμήθηκε τους δήμους μόνο προεκλογικά. «Ο Πρωθυπουργός δεν έμεινε στα κυβερνητικά καθήκοντα επισκέφθηκε Δήμους και είχε επαφή με τον κόσμο» είπε και πρόσθεσε «Η σύγκριση με την αντιπολίτευση είναι ότι έχει άρνηση της πραγματικότητας».

Αναφορικά με την επίθεση του κ. Μπέου τόνισε ότι τα λεγόμενά του «θα ελεγχθούν για από τη δικαιοσύνη» και είναι «καταδικαστέα και ρυπαρά», προσθέτοντας ότι ο ίδιος θα βρίσκεται δίπλα «στον κ. Κασσελάκη και στον κάθε Κασσελάκη», όταν δέχονται τέτοιου είδους επιθέσεις.

Καταλήγοντας ο κ. Μαρινάκης, ανακοίνωσε ότι εντός τετραετίας θα ψηφιστεί ο νόμος για το γάμο των ομοφύλων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι Υπουργοί και Βουλευτές θα ψηφίσουν κατά συνείδηση.

protothema.gr

 

Διαβάστε επίσης: Ακρίτα σε Μπέο: Καινούργια κόντρα “άνοιξε” ο δήμαρχος, «Άθλιε ψεύτη, ελεεινέ συκοφάντη πες αλεύρι…»