Πειραιάς: Κατήγγειλε την 31χρονη αδερφή της για σεξουαλική επίθεση

Σύμφωνα με την 20χρονη καταγγέλλουσα, δεν είναι η πρώτη φορά που η αδερφή της προχώρησε σε τέτοιες πράξεις.

Μια υπόθεση που δεν συναντάς συχνά έγινε γνωστή στον Πειραιά. Λίγο πριν αλλάξει ο χρόνος, συγκεκριμένα δύο μέρες πριν, μια 20χρονη κοπέλα κατήγγειλε στην Αστυνομία την 31χρονη αδερφή της για σεξουαλική επίθεση.

Η 20χρονη κοπέλα υποστηρίζει ότι η 31χρονη αδερφή της την θώπευσε ενώ η ίδια κοιμόταν. Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά. Η αδερφή της ξεκίνησε να της επιτίθεται σεξουαλικά, σύμφωνα με την καταγγελία, από τον περασμένο Ιούνιο.

Σύμφωνα με το Star, η 20χρονη μετέβη στις 13:00 το μεσημέρι της 30ής Δεκεμβρίου σε τμήμα της ευρύτερης περιοχής του Πειραιά και κατέθεσε ότι έπεσε θύμα των σεξουαλικών ορέξεων της ίδιας της αδερφής της.

To περιστατικό που ανάγκασε τη νεαρή κοπέλα να κάνει την καταγγελία συνέβη στις 19 Δεκεμβρίου, όταν η κατά 11 χρόνια μεγαλύτερη αδερφή της, της επιτέθηκε για μια ακόμα φορά στο δωμάτιό της, θωπεύοντας το στήθος και τα γεννητικά της όργανα.

Η κοπέλα δεν άντεξε και τελικά αποφάσισε στις 30 Δεκεμβρίου 2021 να περάσει το κατώφλι του τοπικού τμήματος περιοχής του Πειραιά και να καταγγείλει την αδερφή της.

in.gr