Η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Συμμετοχή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης

Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας ενημερώνει τις επιχειρήσεις – μέλη του ότι η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας θα συμμετάσχει με δικό της περίπτερο στην 86η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης που θα πραγματοποιηθεί από 10 έως 18 Σεπτεμβρίου 2022. Στο χώρο θα υλοποιηθούν δράσεις γαστρονομίας και προβολής των αγροδιατροφικών προϊόντων των επιχειρήσεων της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος.

Παρακαλούμε όσοι επιθυμούν να προβάλουν τα προϊόντα τους στο Περίπτερο της ΠΔΕ (με συγκεκριμένες ποιοτικές συσκευασίες και φυλλάδια της εταιρίας τους) να επικοινωνήσουν με τον Γεώργιο Ρόμπολα στο τηλέφωνο 2641074531 ή μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας στο grombol@epimetol.gr.

Οι επιχειρήσεις – μέλη μας που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις ανωτέρω δράσεις οφείλουν να παραδώσουν τις συσκευασίες των προϊόντων τους στο Επιμελητηριο Αιτωλοακαρνανίας, Παπαστράτου 53 & Σμύρνης 1, το αργότερο έως και την Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2022 και ώρα 14.30, υπόψιν Γεώργιου Ρόμπολα.

Επιπρόσθετα, σας ενημερώνουμε ότι τόσο η συμμετοχή σας στο περίπτερο όσο και η μεταφορά των προϊόντων σας στη Θεσσαλονίκη είναι δωρεάν.