Περιφέρεια Δ. Ελλάδας: Νέο πρόγραμμα 20 εκ. ευρώ για τις μικρές επιχειρήσεις

Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας – Νεκτάριος Φαρμάκης: «Το πρόβλημα της μικρής και πολύ μικρής επιχείρησης αλλά και του ελεύθερου επαγγελματία είναι μεγάλο λόγω του Covid-19. Απέναντι σε αυτό πρόβλημα δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι».

«Στηρίξαμε συμπληρωματικά τον αγώνα που δίνει η χώρα με αντίπαλο τις οικονομικές συνέπειες της πανδημίας με 30 εκατομμύρια ευρώ από το Π.Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας, με στόχο την στήριξη επιχειρήσεων με κριτήριο την απασχόληση. Οι ανάγκες ήταν μεγαλύτερες και οι υγειονομικές συνθήκες βελτιώνονται με αργούς ρυθμούς.

Έτσι, στοχεύοντας πλέον την ραχοκοκαλιά της οικονομίας της Δυτικής Ελλάδας, τον αυτοαπασχολούμενο και την πολύ μικρή επιχείρηση, ετοιμάζουμε άμεσα, έχοντας ήδη από αρχές Νοεμβρίου εξασφαλίσει τους πόρους, ΝΕΟ πρόγραμμα 20 εκατομμυρίων ευρώ.

Με τις δύο αυτές δράσεις ενεργοποιούμε το 11% του Π.Ε.Π. Δυτικής Ελλάδας σε λίγους μόλις μήνες. Σε αυτόν δύσκολο «πόλεμο» η αυτοδιοίκηση μπαίνει μπροστά. Δεν διεκδικεί μόνο αλλά και πράττει. Δεν μετακινούμαστε ούτε μια σπιθαμή από τον στόχο μας. Να είμαστε χρήσιμοι…»