Περιοδεία του Νεκτάριου Φαρμάκη στην Ι.Π. του Μεσολογγίου (Photos)

Περιοδεία στην Ι.Π. του Μεσολογγίου πραγματοποίησε την Τετάρτη, 20 Σεπτεμβρίου 2023 ο Περιφερειάρχης και Επικεφαλής του Συνδυασμού «Μπροστά για Όλους», Νεκτάριος Φαρμάκης.

Ο κ. Φαρμάκης, συνοδευόμενος από υποψήφιους του συνδυασμού του, είχε την ευκαιρία να επισκεφθεί καταστήματα της πόλης και να συνομιλήσει με πολίτες, τονίζοντας πως η ανανέωση της εντολής στις περιφερειακές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου αποτελεί την ικανή και αναγκαία συνθήκη για να συνεχιστεί η μεγάλη προσπάθεια των τελευταίων 4 ετών, με ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για όλους.

«Επί 4 χρόνια κάναμε μία μεγάλη προσπάθεια.

Δώσαμε, επιτέλους νέα ζωή στο κτίριο Χρυσόγελου, πρόσφατα είχαμε τη χαρά να ζήσουμε την αναγέννηση του αρχαίου θεάτρου της Πλευρώνας, διαθέσαμε χρήματα για σειρά αναπλάσεων στην πόλη του Μεσολόγγι και στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου, συμβάλλαμε στην ανάδειξη της μοναδικής ιστορικής και πολιτιστικής κληρονομιάς μέσω δεκάδων δράσεων, προχωρήσαμε σε οδικά και αντιπλημμυρικά έργα που δεν είχαν γίνει επί χρόνια.

Αυτή η μεγάλη προσπάθεια πρέπει να έχει και συνέχεια…», ανέφερε μεταξύ άλλων, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι στις περιφερειακές εκλογές και το Μεσολόγγι θα πει «μπροστά για όλους»!

 

Διαβάστε επίσης: