Περιοδεία Σταύρου Καμμένου στο Παναιτώλιο

Περιοδεία στο Παναιτώλιο πραγματοποίησε ο υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου κ. Σταύρος Καμμένος, συνοδευόμενος από υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους του συνδυασμού του «Ανεξάρτητη Ενωτική Πρωτοβουλία».

Είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με πολίτες και να ακούσουν τα προβλήματα και τα αιτήματά τους. Επισκέφθηκαν την πρώτη Κάθετη πρόσβαση προς τη λίμνη Τριχωνίδα, στη θέση Αμπάρια Παναιτωλίου, Πύλη Εισόδου προς τη μεγαλύτερη λίμνη της Ελλάδας καθώς και το Κέντρο Περιβάλλοντος Τριχωνίδας (ΚΕΠΕΤΡΙ)  στην ίδια περιοχή.

Η εγκατάλειψη του πανέμορφου αυτού χώρου πληγώνει, εγκαταλελειμμένες  εγκαταστάσεις αναψυχής, ρημαγμένη  η πλωτή προβλήτα, το ΚΕΠΕΤΡΙ το ίδιο. Αναρωτήθηκαν  γιατί ο Διευρυμένος Καλλικρατικός Δήμος Αγρινίου με την απερχόμενη αλλά και την προηγούμενη Δημοτική Αρχή του κ. Μοσχολιού δεν έκαναν το αυτονόητο, έργα συντήρησης  σε ένα χώρο που ήταν κάποτε κόσμημα και διέξοδος για το κοινό του Αγρινίου αλλά και για τους επισκέπτες της περιοχής.

Η σοβαρή επίσης έλλειψη υποδομών, η κακή αγροτική οδοποιία,  τα πεπαλαιωμένα και κακοσυντηρημένα έργα άρδευσης καθώς και η προβληματικότατη διαχείριση των απορριμμάτων, ήταν μερικά από τα θέματα που έθεσαν οι πολίτες του Παναιτωλίου στον Υποψήφιο Δήμαρχο Αγρινίου κ. Καμμένο.