Πέθανε ο πρώην Δήμαρχος Καισαριανής Θανάσης Μπαρτζώκας

Διετέλεσε δήμαρχος στον δήμο Καισαριανής για τρεις θητείες

Πέθανε σε ηλικία 68 ετών, ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής, Θανάσης Μπαρτζώκας.
Ο Θανάσης Μπαρτζώκας διετέλεσε δήμαρχος στον δήμο Καισαριανής για τρεις θητείες και συγκεκριμένα από το 1991 έως το 1998 και από το 2003 έως το 2005.

Μορφή του αντιδικτατορικού αγώνα, συνέδεσε το όνομα του με την απόδοση του Σκοπευτηρίου στον λαό της Καισαριανής, δίνοντας νόημα στην έννοια της Δημοκρατίας και της προόδου στην τοπική αυτοδιοίκηση. Πάλεψε και ενέπνευσε πολύ κόσμο, που με αγάπη τώρα τον αποχαιρετά. Η καταγωγή του ήταν από τη Μακρακώμη, την οποία συχνά – πυκνά επισκέπτονταν και πάντα ανησυχούσε για την πρόοδό της και γενικά για τη Φθιώτιδα.

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Με θλίψη και βαθιά συγκίνηση αποχαιρετούμε τον σύντροφο και συναγωνιστή Θανάση Μπαρτζώκα, γέννημα θρέμμα μιας γειτονιάς σύμβολο των αγώνων του λαού μας για ανεξαρτησία, κοινωνική δικαιοσύνη, της Καισαριανής.

Ως δήμαρχος Καισαριανής άφησε έντονη τη σφραγίδα του στην ιστορική περιοχή επί τρεις θητείες.

Πρωτοστάτησε στον αγώνα για την απόδοση του Σκοπευτηρίου στον λαό της Καισαριανής και τη διαφύλαξη της ιστορικής μνήμης.

Έχαιρε τον σεβασμό όλων όσων τον γνώρισαν, ήδη από τους αντιδικτατορικούς αγώνες, καθώς έδινε τις μάχες με ανιδιοτέλεια και συντροφικότητα.

Εκφράζουμε συλλυπητήρια στη σύζυγο και τις κόρες του.

protothema.gr