Πήλιο: Η εξέταση του γυναικολόγου έφερε εξελίξεις γύρω από τον βιασμό 32χρονης

Η 32χρονη έκανε καταγγελία στην αστυνομία και η υπόθεση συντάραξε το Πήλιο. Ο 66χρονος κατηγορούμενος υποστήριζε από την πρώτη στιγμή ότι διασύρεται άδικα…

Δεν προέκυψαν επαρκείς ενδείξεις για την τέλεση του αδικήματος του βιασμού που καταγγέλθηκε ότι συνέβη σε βάρος 32χρονης από 66χρονο στο Νότιο Πήλιο το περασμένο Σάββατο. Η καταγγέλλουσα εξετάστηκε από γυναικολόγο γιατρό και δεν προκύπτει, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, να έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά.

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, ο 66χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή Βόλου και αφέθηκε ελεύθερος. Του επιβλήθηκαν μόνο απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και εμφάνιση στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του ανά τακτά διαστήματα.

Η καταγγελία της 32χρονης έγινε το Σάββατο και ο 66χρονος που κατηγορείται για βιασμό συνελήφθη την Κυριακή (19.12.2021) το πρωί σε περιοχή του νοτίου Πηλίου. Η 32χρονη γυναίκα, σύμφωνα με την καταγγελία της, βρισκόταν σε νυχτερινό μαγαζί στο νότιο Πήλιο, όπου διασκέδαζε μαζί με την παρέα της, στην οποία βρισκόταν και ο 66χρονος.

Γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα, έφυγε πεζή για να επιστρέψει στο σπίτι της μόνη. Όμως, λόγω της νύχτας αποπροσανατολίστηκε στη διαδρομή και τηλεφώνησε στον 66χρονο, για να τη βοηθήσει και να την πάει με το αυτοκίνητό του στο σπίτι της.

newsit.gr