Την πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Στύλιας Ναυπακτίας

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε ο Πολιτιστικός – Εξωραϊστικός Σύλλογος Στύλιας Ναυπακτίας, το βράδυ του Σαββάτου 22-02-2020, στο πρώην Δημοτικό Σχολείο της τοπικής κοινότητας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε ένα κλίμα εγκάρδιο και ζεστό με τη συμμετοχή πολλών χωριανών, ανταλλάσσοντας ευχές για καλή χρονιά.

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα ευλόγησε ο ιερέας του χωριού, ο παπα-Παύλος, ο οποίος ευχήθηκε υγεία και δύναμη στον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του συλλόγου, ενώ τους συνεχάρη για το έργο τους και τους ευχήθηκε να συνεχίσουν να πορεύονται με αγάπη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος, κ. Κουφογιάννης Ιωάννης, μίλησε για τα πεπραγμένα του συλλόγου τη χρονιά που πέρασε, ενώ,όπως είπε, έχει ήδη ξεκινήσει η περίοδος για την προετοιμασία των επερχόμενων εκλογών, που θα πραγματοποιηθούν τον προσεχή Μάιο.

Οι συντελεστές της εκδήλωσης, πάντως, φάνηκαν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την αθρόα προσέλευση του κόσμου που ξεπέρασε οποιαδήποτε προσδοκία.

Η κάθε εκδήλωση αποτελεί ένα στοίχημα γι αυτούς, μιας και ο σύλλογος μετρά λίγα χρόνια παρουσίας στα κοινά.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ. Ασημακόπουλος Γεώργιος, ο οποίος κατάγεται από το συγκεκριμένο Δημοτικό Διαμέρισμα και δήλωσε ότι θα σταθεί έμπρακτα στο πλευρό του συλλόγου.

nafpaktianews.gr