Πλ. Δημάδη – Αγρίνιο: Συλλαλητήριο του Εργατικού Κέντρου ενάντια στις Βάσεις (Videos – Photos)

Συλλαλητήριο ενάντια στη συμφωνία για τις Βάσεις και με το σύνθημα «Έξω η Ελλάδα από τα ιμπεριαλιστικά σφαγεία! – Να αποσυρθεί τώρα η συμφωνία για τις βάσεις!», διοργάνωσε το Εργατικό Κέντρο Αγρινίου, το απόγευμα της Πέμπτης 12 Μαΐου, στην Πλατεία Δημάδη στο Αγρίνιο.

Το Ε.Κ.Α. καλεί τους εργαζόμενους να δυναμώσουν ακόμη περισσότερο τον αγώνα τους ενάντια στην επικίνδυνη πολιτική της εμπλοκής στους πολεμικούς σχεδιασμούς των ΗΠΑ, του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. και να διεκδικήσουν ακόμη πιο μαζικά και μαχητικά:

  • Να ακυρωθεί η Ελληνοαμερικανική Συμφωνία για τις Βάσεις.
  • Να κλείσουν άμεσα οι βάσεις στη Σούδα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο και στη Λάρισα, να κλείσουν άμεσα όλες οι ευρωατλαντικές υποδομές, να μη χρησιμοποιηθεί καμιά για τις επιχειρήσεις στην Ουκρανία.
  • Να σταματήσει η συμμετοχή της Ελλάδας στους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και πολέμους με οποιαδήποτε μορφή και πρόσχημα!

Ο λαός έχει τη δύναμη με την πάλη του να βάλει τη σφραγίδα του στις εξελίξεις. Να συμβάλλει ώστε να ανοίξει ο δρόμος για την πραγματική ειρήνη, τη φιλία, την αλληλεγγύη, τις σχέσεις αμοιβαίου οφέλους με άλλους λαούς.

Οι ιστοσελίδες του Agrinio365 Media Group (AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr) σας μεταφέρουν αποσπάσματα από την ομιλία του Προέδρου του Ε.Κ.Α. κ. Γιώργου Ντουντούμη και εικόνες από το Συλλαλητήριο: