Πλήθος κόσμου για μία… φωτογραφία με την Έλενα Κουντουρά!

Ιδιαίτερα δημοφιλής αποδείχθηκε ότι είναι στους Κρητικούς η Υπουργός Τουρισμού, Έλενα Κουντουρά.

Βρέθηκε στο Ηράκλειο για να εγκαινιάσει πάρκο αφιερωμένο στον πρώτο άνθρωπο που ταξίδεψε στο διάστημα, το Γιούρι Γκαγκάριν, παρουσία 4 Ρώσων εν ενεργεία κοσμοναυτών.

Πλήθος κόσμου γέμισε το πάρκο για να φωτογραφηθεί με τους κοσμοναύτες, αλλά όπως φαίνεται και με την Έλενα Κουντουρά, καθώς μετά το τέλος της τελετής των εγκαινίων του πάρκου, πολιόρκησαν την Υπουργό Τουρισμού για μία selfie.

Όπως τόνισε η κ. Κουντούρα: «Είναι μεγάλη χαρά και τιμή για την Ελλάδα να βρίσκονται εδώ οι Ρώσοι κοσμοναύτες που έχουν διαφημίσει την Κρήτη και την Ελλάδα από το διάστημα. Η επιλογή να κάνουν την αποκατάσταση τους σε θέρετρα του νησιού, άλλωστε, αποτελεί αναπόσπαστο τμήμα της αγάπης, συνολικά των Ρώσων για τη χώρα μας που είναι συχνοί επισκέπτες και αυξανόμενοι», ενώ διευκρίνισε ότι η πρωτοβουλία για το πάρκο είναι πολύ σημαντική, καθώς επιστεγάζει μια δυνατή σχέση μεταξύ Ελλάδας και Ρωσίας. «Φυτέψαμε δίπλα στο μνημείο ελιές, σύμβολο ειρήνης και νομίζω ότι το πάρκο είναι μια πρωτοβουλία εξαιρετική που την στηρίξαμε από την πρώτη στιγμή» είπε η υπουργός Τουρισμού.

Τα εγκαίνια του πάρκου τιμής και μνήμης στον Ρώσο κοσμοναύτη έγιναν το μεσημέρι, παρουσία του περιφερειάρχη Κρήτης Σταύρου Αρναουτάκη και του δημάρχου Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινού, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία της ονοματοδοσίας του πάρκου, και του προέδρου της TEZ Tour Hellas, Δημήτρη Χαριτίδη, που συνδιοργάνωσε την εκδήλωση με τον δήμο.