Πλήθος μαθητών στο Μαθητικό Φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε. στο Αγρίνιο (Φωτό)

Το σύνθημα «Κάψε τα σενάρια και γράψε το δικό σου. Με δυνατό Κ.Κ.Ε. #kane_ti_diafora!» ήταν στα χείλη δεκάδων μαθητών που πήραν μέρος στο Μαθητικό Φεστιβάλ της Κ.Ν.Ε. στο Αγρίνιο.

Από νωρίς το απόγευμα την Παρασκευή 19 Απριλίου, μέλη και φίλοι της Κ.Ν.Ε. προετοίμαζαν το χώρο της Πλατείας Δημάδη, όπου πραγματοποιήθηκε το Μαθητικό Φεστιβάλ. Πανό, μουσικά όργανα, ταμπλό, πινγκ-πονγκ, τραπέζια για ζωγραφική και σκίτσα κ.ά. πήραν τη θέση τους για να υποδεχτούν τους μαθητές του Αγρινίου.

Το πρόγραμμα άρχισε με πινγκ-πονγκ, ζωγραφική και σκίτσα. Στο χώρο υπήρχαν ταμπλό με έκθεση που είχε θέμα: «Ψηφίζω όπως αγωνίζομαι, η πρώτη ψήφος θα είναι κόκκινη!». Στη συνέχεια έγινε βράβευση της νικήτριας ομάδας του τουρνουά ποδοσφαίρου που έγινε τις προηγούμενες μέρες, από τον Βασίλη Νικάκη, πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή, υποψήφιο Περιφερειακό Σύμβουλο Δυτική Ελλάδας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στη συνέχεια τη σκυτάλη πήρε ο Θωμάς Καραγιάννης, μαθητής, όπου χαιρέτησε, ενώ ομιλίες έκαναν η Ιφιγένεια Αθανασούλα, μέλος του Γραφείου του ΚΣ της Κ.Ν.Ε. και η Μαριάνθη Παπαγαλάνη, στέλεχος της Κ.Ν.Ε., υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αγρινίου με τη «Λαϊκή Συσπείρωση».

Στο Μαθητικό Φεστιβάλ πήραν μέρος μαθητικά συγκροτήματα που ξεσήκωσαν τον κόσμο που πήρε μέρος. Στη σκηνή ανέβηκαν οι «Link» και μετά από αυτούς οι «Almpis». Οι δεκάδες μαθητές διασκέδασαν για αρκετοί ώρα ενώ το πρόγραμμα του Φεστιβάλ έκλεισε με μουσική από τον dj S.