Ποιο μεγάλο όνομα πήρε την αντιπροσωπεία της BYD στην Ελλάδα

Η BYD -που είναι αρχικά τα οποία αναλύονται σε “Build Your Dreams”, δηλαδή “κατασκεύασε ότι ονειρεύεσαι”- είναι μια πολυεθνική εταιρεία υψηλής τεχνολογίας προσηλωμένη στην αξιοποίηση τεχνολογικών καινοτομιών για μια καλύτερη ζωή. Ιδρύθηκε το 1995 ως κατασκευαστής επαναφορτιζόμενων μπαταριών και σήμερα διαθέτει ένα πολυσυλλεκτικό επιχειρηματικό πεδίο που καλύπτει αυτοκίνητα, σιδηροδρομικές μεταφορές, νέα ενέργεια και ηλεκτρονικά προϊόντα.

Το αυτοκινητιστικό “παρακλάδι” η BYD Auto, ιδρύθηκε το 2003 και εμφανίζεται ως θυγατρική εταιρεία που ασχολείται αποκλειστικά με τα αυτοκίνητα, έχοντας ως στόχο την επιτάχυνση προς την πράσινη μετάβαση του παγκόσμιου τομέα μεταφορών. Η BYD Auto επικεντρώνεται στην ανάπτυξη αμιγώς ηλεκτρικών και plug-in υβριδικών οχημάτων.

Η BYD συμφώνησε με τον Όμιλο Σφακιανάκη για την ανάληψη καθηκόντων ως Επίσημος Διανομέας των προϊόντων της στην Ελλάδα. Η συνεργασία έχει ως στόχο να επιταχύνει την υιοθέτηση της προηγμένης τεχνολογίας των οχημάτων της BYD στην Ελλάδα, παρέχοντας στους πελάτες πρόσβαση μέσω ενός δικτύου φυσικών σημείων πώλησης και aftersales, καθώς και διαδικτυακά.

Η συνεργασία μεταξύ του Ομίλου Σφακιανάκη και της BYD αντικατοπτρίζει το όραμα αειφορίας και των δύο εταιρειών. Η BYD είναι παγκοσμίως γνωστή για την πρωτοποριακή της τεχνογνωσία στην ανάπτυξη μπαταριών ισχύος και την καινοτομία στις φιλικές προς το περιβάλλον τεχνολογίες για ένα πιο βιώσιμο μέλλον. Η BYD είναι ο μοναδικός κατασκευαστής με σημαντικές κατακτήσεις σε κορυφαίες τεχνολογίες ηλεκτρικών οχημάτων, μπαταρίες, κινητήρες και συστήματα ελέγχου κινητήρων.

Πηγή: Sport24.gr