Ποιοι εξελέγησαν στον Σύλλογο Πανηγυριστών “Ο Άη – Συμιός”

Έπειτα από τη διεξαγωγή των εκλογών του Συλλόγου που έγιναν την 4.11.2018 για την ανάδειξη νέου Δ.Σ. εκλέχθηκαν κατά αλφαβητική σειρά οι κάτωθι:

Αλεξανδράτος Ανδρέας, Αλεξανδράτος Γεώργιος, Βίλλιος Ηλίας, Βίλλιος Συμεών, Γιαννακογιώργος Δημήτριος, Καλαβρουζιώτης Γεώργιος, Καλάκης Χρήστος, Μάγαλος Δημήτριος, Μαλδαβίνας Σπυρίδων, Σακιριανός Ελευθέριος, Σιάσος Χρήστος και Πασπαλιάρης Χρήστος.

Ύστερα από πρόσκληση του πρώτου σε ψήφους συμβούλου κ Βίλλιου Συμεών συνεδρίασαν οι νεοεκλεγέντες σύμβουλοι την 8.11.2018 για την διενέργεια αρχαιρεσιών. Μετά από την κατάθεση υποψηφιοτήτων για τις θέσεις του ΔΣ εκλέχθηκαν οι κάτωθι: Πρόεδρος : Βίλλιος Συμεών 11 ψήφοι (Μοναδική Υποψηφιότητα) Αντιπρόεδρος: 2 Υποψηφιότητες (Καλάκης Χρήστος & Σακιριανός Ελευθέριος) έλαβαν από 5 ψήφους έκαστος (μετά από κλήρωση για το πρώτο έτος θητείας χρέη αντιπροέδρου θα κάνει ο κ Καλάκης Χρήστος και το δεύτερο έτος ο κ Σακιριανός Ελευθέριος. Γενικός Γραμματέας: Βίλλιος Ηλίας (Μοναδική Υποψηφιότητα) 10 ψήφοι. Ταμίας: Καλαβρουζιώτης Γεώργιος (Μοναδική Υποψηφιότητα) 10 ψήφοι Έφορος: Αλεξανδράτος Γεώργιος (Μοναδική Υποψηφιότητα )ψήφοι 10 και μέλη ΔΣ οι κκ Αλεξανδράτος Ανδρέας- Γιανακογιώργος Δημήτριος-Μάγαλος Δημήτριος-Μαλδαβίνας Σπυρίδων-Σιάσος Χρήστος, και 12ο μέλος άνευ δικαιώματος ψήφου ο κ Πασπαλιάρης Χρήστος.

Το ΔΣ θα ήθελε να ευχαριστήσει τους φίλους πανηγυριστές που τους τίμησε με την ψήφο τους και να τους ενημερώσει ότι θα συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο την προσπάθεια προκειμένου ο σύλλογος να φτάσει εκεί που του αρμόζει.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ: Συμεών Βίλλιος
Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ: Ηλίας Βίλλιος