Πολάκης: «Χάσαμε τις εκλογές επειδή γ… τους μεσαίους και οι άλλοι πήραν 40%»

Ο Παύλος Πολάκης σε διαδικτυακή κουβέντα είπε ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. πλήρωσε το τίμημα της αυξημένης φορολογίας και του ασφαλιστικού – Για ομολογία κάνει λόγο η Ν.Δ.

Τον λόγο που ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχασε τις εκλογές επιχείρησε να αναλύσει ο πρώην αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης. Σε ένα βίντεο που ανάρτησε η «Ομάδα Αλήθειας» ο κ. Πολάκης τονίζει (σ.σ.: με τη δική του ρητορική) ότι ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. έχασε επειδή δεν στήριξε τη μεσαία τάξη.

«Τις εκλογές τις χάσαμε γιατί μετά που βγήκαμε από τα μνημόνια, δεν ανακουφίσαμε στρώματα που είχαν σηκώσει το μεγαλύτερο βάρος. Εμείς πηδ… στους φόρους και το Ασφαλιστικό το ανώτερο 20% των μεσαίων στρωμάτων, το οποίο έχει μεγάλη κοινωνική αναγνωρισιμότητα και από εκεί χάσαμε. Εμείς στηρίξαμε τη φτώχεια και πήραμε 32%. Επειδή γ@… με τους μεσαίους πήραν οι άλλοι 40%», υπογραμμίζει χαρακτηριστικά.

Κυνική χαρακτηρίζει από την πλευρά της η Νέα Δημοκρατία την «ομολογία του Παύλου Πολάκη». «Ο φίλος και συνεργάτης του Α. Τσίπρα, Π. Πολάκης ομολογεί με κυνικό τρόπο, αυτό που υπέστη η μεσαία τάξη από την πολιτική του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Όσο κι αν προσπαθεί να την καλοπιάσει τώρα ο κ. Τσίπρας με λόγια του αέρα, οι φόροι και οι εισφορές που της φόρτωσε είναι αδύνατον να ξεχαστούν. Και να θέλει να ξεχάσει, θα τα θυμίζει ο κ. Πολάκης. Ήξεραν πολύ καλά τι έκαναν», σχολιάζουν χαρακτηριστικά από το κυβερνών κόμμα.

ethnos.gr