Πολιτιστικές και Αθλητικές Εκδηλώσεις στην Παπαδάτου Ξηρομέρου

Εκδηλώσεις στο χωριό ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ από τον Σύλλογο Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ»

6ος ΑΓΩΝΑΣ ΔΡΟΜΟΥ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2022

1km για τους μικρούς, 5km και 10 km για τους μεγάλους.
Σας περιμένουμε!!!! Δηλώστε τη συμμετοχή σας!!!
Παρακαλείστε να δηλώσετε τη συμμετοχή ηλεκτρονικά προκειμένου να γίνει ο καλύτερος προγραμματισμός της εκδήλωσης.
Αιτήσεις συμμετοχής ηλεκτρονικά μπορείτε να δηλώσετε εδώ: tinyurl.com/mt5xbz8r ή επιτόπου την ημέρα του αγώνα έως και μισή ώρα πριν την έναρξη συμπληρώνοντας την αίτηση
Ο αγώνας θα έχει ηλεκτρονική χρονομέτρηση, και τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον αγώνα.
Αναμνηστικό δίπλωμα και μετάλλιο θα απονεμηθεί σε όλους τους συμμετέχοντες αθλητές.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παπαδαταίων Ξηρομέρου «Ο ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ» με την υποστήριξη του ΝΠΔΔ Δήμου Ξηρομέρου, του Τοπικού Συμβουλίου Παπαδάτου και το ΔΗΠΕΘΕ ΑΓΡΙΝΙΟΥ, τιμώντας τα 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, παρουσιάζει την παράσταση: «ΜΙΛΩ ΣΕ ΣΕΝΑ, ΠΑΤΡΙΔΑ» αποσπάσματα από το έργο «ΚΟΙΝΟΣ ΛΟΓΟΣ» της ΕΛΛΗΣ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ και «ΕΞΟΔΟΣ» του ΚΕΝΤΡΟΥ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΠΟΥΔΩΝ.

Η Θεατρική παράσταση θα παρουσιαστεί την Τρίτη 9 Αυγούστου 2022 ώρα 21:30 στο Αλσύλλιο Αγίου Γεωργίου στην Παπαδάτου Ξηρομέρου.

Η θεατρική παράσταση είναι ένα θεατρικό οδοιπορικό που χρονικά καλύπτει την περίοδο της Μικρασιατικής καταστροφής βασισμένο σε αφηγήσεις γυναικών. Οι ιστορίες τους συναρμολογούν την εποχή του 1922, ζωντανεύοντας ατομικές και συλλογικές μνήμες που φωτίζουν διαφορετικά όχι μόνο το παρελθόν αλλά και τα σύγχρονα πάθη μας.

ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ 2022. ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΣΚΕΤ 3Χ3.

Φορέστε τη φανέλα και το σορτσάκι σας και ελάτε να λάβετε μέρος σε ένα τουρνουά με το αγαπημένο άθλημα των Ελλήνων 

Το τουρνουά Μπάσκετ θα διεξαχθεί την Πέμπτη 11 Αυγούστου 2022 (σε περίπτωση που χρειαστεί λόγω πολλών συμμετοχών οι τελικοί θα διεξαχθούν Παρασκευή 12 Αυγούστου) στο προαύλιο του Δημοτικού σχολείου της.

Δηλώστε συμμετοχή μέσω της φόρμας: https://tinyurl.com/c564r7tb

ή εναλλακτικά δώστε γραπτώς το όνομα της ομάδας σας και τα ονόματα των παικτών (βασικών και αναπληρωματικών) στους υπεύθυνους της διοργάνωσης.