«Πονοκέφαλος» για την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας το αποψινό ματς στο Αγρίνιο

Λόγω του πρόσφατου αιματηρού επεισοδίου μεταξύ οπαδών του Παναιτωλικού και του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο και τις προφυλακίσεις χούλιγκαν των Γηπεδούχων ζήτησε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να απαγορευτεί η μαζική και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Π.Α.Ο.

Είτε υπάρξει μαζική είτε μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών του Παναθηναϊκού στο Αγρίνιο, δεν πρόκειται να φύγει ο «πονοκέφαλος» από την Αστυνομική Διεύθυνση Ακαρνανίας, μέχρις ότου αναχωρήσει μετά το τέλος του αγώνα η αποστολή του Π.Α.Ο. για την Αθήνα.

Ο Αστυνομικός Διευθυντής Ακαρνανίας Δ. Γαλαζούλας, λόγω του πρόσφατου αιματηρού επεισοδίου μεταξύ οπαδών του Παναιτωλικού και του Παναθηναϊκού στο Πάρκο του Αγρινίου, που στοίχισε την προφυλάκιση σε χούλιγκανς των Γηπεδούχων, ζήτησε από την ηγεσία της ΕΛ.ΑΣ. να απαγορευτεί η μαζική και μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών της Αθηναϊκής ομάδας.

Η κατάσταση στα οπαδικά στέκια του Αγρινίου μυρίζει «μπαρούτι» καθώς θρυλείται ότι οι φίλοι του Π.Α.Ο. φέρουν βαρέως το μαχαίρωμα ενός φίλου της ομάδας τους στο Πάρκο του Αγρινίου.

Πάντως, ακόμη κι αν δεν επιτραπεί η μαζική μετακίνηση φιλάθλων στο Αγρίνιο, τα αστυνομικά μέτρα θα είναι δρακόντεια το βράδυ (20:30) που είναι προγραμματισμένη η ποδοσφαιρική αναμέτρηση Παναιτωλικού – Παναθηναϊκού.

Κυρίως, θα ελέγχεται η απόπειρα οπαδών της φιλοξενούμενης ομάδας να παρεισφρήσουν στις κερκίδες παρά την πιθανή απαγόρευση.

Οι αστυνομικές αρχές της Ακαρνανίας φοβούνται τα αντίποινα μετά το αιματηρό επεισόδιο της 7ης Σεπτεμβρίου και γι’ αυτό θα «ζώσουν» το Γήπεδο με διμοιρίες Μ.Α.Τ. και άνδρες της Ασφάλειας που θα περιπολούν σε κομβικά σημεία του Αγρινίου, όπου είναι πιθανό να προκληθούν οπαδικές εχθροπραξίες….

Γιώργος Αναστασόπουλος – pelop.gr

 

Διαβάστε επίσης: Αιτωλοακαρνανία: Η έλλειψη μαθητών οδήγησε σε «λουκέτο» οκτώ Νηπιαγωγεία και δύο Δημοτικά