Πότε και πού θα εμβολιαστεί ο Κυριάκος… Οεο (Video)

Σύμφωνα με ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕΣ πληροφορίες του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star, ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του, Μαρέβα, θα εμβολιαστούν παρουσία τηλεοπτικών συνεργείων στις 28 Δεκεμβρίου στον «Ευαγγελισμό».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ, το πρωθυπουργικό ζεύγος θα στείλει έτσι ένα μήνυμα στους πολίτες πως το εμβόλιο είναι ασφαλές και αποτελεσματικό.

Από την άλλη όμως, σύμφωνα ΜΕ ΜΗ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΜΕΝΕΣ πληροφορίες της πρωτοποριακής ελληνικής εφημερίδας: «το κουλούρι», τον εμβολιασμό του κατά της Covid-19 στις 27 Δεκεμβρίου -εκτός απροόπτου-, προανήγγειλε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, συνομιλώντας με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Όπως είπε η μεγάλη πηγή αισιοδοξίας είναι το εμβόλιο. «Αν το χρονοδιάγραμμα το Ευρωπαϊκό τηρηθεί, και εκτιμώ ότι θα τηρηθεί, θα φτάσουν οι πρώτες δόσεις του εμβολίου στην πατρίδα μας στις 26 του μήνα. Από τις 27 θα ξεκινήσουν οι πρώτοι εμβολιασμοί».

«Στη συνέχεια», αναφέρει το ρεπορτάζ , «και ενώ οι κάμερες και τα μικρόφωνα έκλεισαν, ο πρωθυπουργός αποκάλυψε στην πρώτη πολίτη της χώρας πως για καθαρά συμβολικούς λόγους, θα περάσει τις ημέρες των Χριστουγέννων στην Αράχωβα με την οικογένειά του, όπου και θα εμβολιαστεί σε ζωντανή μετάδοση.

«Με την παρουσία μου στην Αράχωβα», φέρετε να της εκμυστηρεύτηκε, «θα στείλω ένα πολύ δυνατό μήνυμα, πως πολύ σύντομα η κανονικότητα θα επιστρέψει και θα μπορούμε ξανά να κάνουμε όσα αγαπούσαμε, ενώ θα ενισχύσω και το ηθικό της τοπικής αγοράς, η οποία έχει τόσο πληγεί από την απουσία των τουριστών».

Τέλος, δεν επιβεβαιώνονται οι φήμες πως ο πρωθυπουργός θα περάσει την Πρωτοχρονιά στο Πήλιο, για να μην αδικήσει και αυτό το δημοφιλές θέρετρο, προκαλώντας αρνητικές εντυπώσεις».

Υ.Γ. Το γεγονός πάντως, ότι το «αποκλειστικό» το έδωσε η marazacharea και όχι η siakotsoni μας γεννά αμφιβολίες, αν και δεν θά ‘πρεπε.


Για την αντιγραφή: Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr