Πότε θα εμβολιαστούν οι Δημοτικοί και Περιφερειακοί Σύμβουλοι;

Αυτό που συμβαίνει από το Μάρτιο μέχρι και σήμερα με τις συνεδριάσεις των αιρετών οργάνων όλων των φορέων της ελληνικής πολιτείας, δεν είναι απλά και μόνο κατάργηση της κανονικότητας της λειτουργίας τους, είναι καταστρατήγηση της ίδιας τους της υπόστασης.

Όλο αυτό το διάστημα γίναμε μάρτυρες συνεδριάσεων Περιφερειακών και Δημοτικών Συμβουλίων, Επιτροπών Διαβούλευσης και ενός μεγάλου αριθμού αιρετών διοικητικών οργάνων, που οι κανονισμοί τους προβλέπουν αποκλειστικά και μόνο δημόσιες και ανοικτές συνεδριάσεις, στο πλαίσιο της προφύλαξης και της αντιμετώπισης της εξάπλωσης του ιού, να φτάνουν στο σημείο της λήψης των αποφάσεων ακόμα και.. δια περιφοράς.

Μέχρι και σήμερα όμως, που σύμφωνα με τους προγραμματισμούς φτάνουν στη χώρα μας τα πρώτα εμβόλια για την επίτευξη της ανοσίας του πληθυσμού καμιά πρόνοια δεν έχει ληφθεί και για τον άμεσο εμβολιασμό των μελών αυτών των οργάνων.

Υπάρχει μεγαλύτερη ένδειξη των προθέσεων της πλειοψηφίας που αποφασίζει για όλα αυτά, για την αποκατάσταση της δημοκρατικής κανονικότητας στη λειτουργία όλων αυτών των οργάνων.

Αυτό τα «μάρανε» τα όργανα, θα μου πείτε.

Εδώ τα έχουν «αποσύρει» με αυθαίρετο και καταχρηστικό τρόπο και δεν έχει ακουστεί κιχ.

Σιγά μην ιδρώσει τώρα το αυτί τους!

Οι αγορές να είναι υγιείς… κι όλα τα άλλα είναι θεωρίες.

Δε λέω, στους καιρούς που ζούμε, δίκιο έχετε.

Αλλά, ρε παιδιά, έτσι για τους τύπους και για τα προσχήματα δεν είναι καιρός να δούμε και καμιά μέριμνα, γι’ αυτά τα μικρά…


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr – Antenna-Star.gr