Πρέβεζα: Το… γλεντούσε ο αλλοδαπός διαρρήκτης εξοχικών!

Τα αποτυπώματα που εντοπίστηκαν πάνω σε δυο κλεμμένες μοτοσικλέτες οι οποίες είχαν βρεθεί εγκαταλελειμμένες σε περιοχές της Πρέβεζας, αποκάλυψαν ότι ο αλλοδαπός που τις είχε κλέψει ήταν και ο δράστης των διαρρήξεων σε έξι εξοχικές κατοικίες και δυο αποθήκες στα χωριά της περιοχής.

Στο πλαίσιο της προανάκρισης, εξακριβώθηκε ότι από τις 2 ως τις 12 Αυγούστου, ο διαρρήκτης είχε «μπουκάρει» σε έξι εξοχικά και δύο αποθήκες στις περιοχές Φραξύλα, Κανάλι, Μύτικα, Δροσιά και στην πόλη της Πρέβεζας και, εκτός από τις μοτοσικλέτες, είχε κλέψει μετρητά, κοσμήματα, ρούχα και άλλα αντικείμενα. Μάλιστα, κατά την διάρκεια της παραμονής του στα εξοχικά, το… γλέντησε τρώγοντας ό,τι βρήκε και πίνοντας αλκοολούχα ποτά!

Τα ευρήματα αξιοποιήθηκαν από τους ειδικούς των Εγκληματολογικών Ερευνών και, σε συνδυασμό με την ανάλυση του τρόπου δράσης κατά την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Πρέβεζας, είχαν ως αποτέλεσμα την εξιχνίαση των διαρρήξεων και την ταυτοποίηση των στοιχείων του αλλοδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπές και κλοπές τροχοφόρων και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

protothema.gr