Πρίγκιπας Φίλιππος: Θα επιστρέψουν στη Βρετανία Μέγκαν και Χάρι για την κηδεία του;

«Ο Χάρι θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να είναι με την οικογένειά του», σύμφωνα με πηγές της Daily Mail

Στη Βρετανία είναι το πιο πιθανόν να βρεθούν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ για την κηδεία του Δούκα του Εδιμβούργου Φιλίππου.

Το ζευγάρι μπορεί να μην έχει ανακοινώσει επισήμως ακόμα τα σχέδιά του, ωστόσο πηγές της Daily Mail ότι «ο Χάρι θα κάνει ό,τι είναι αναγκαίο για να επιστρέψει στο Ηνωμένο Βασίλειο και να είναι με την οικογένειά του».

«Ο Πρίγκιπας Χάρι δεν θα θέλει τίποτα περισσότερο από το να είναι κοντά στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στη γιαγιά του αυτή την περίοδο», είπε χαρακτηριστικά η πηγή στη Daily Mail.

Μάλιστα πρόσθεσε ότι «η Μέγκαν που βρίσκεται σε προχωρημένη εγκυμοσύνη θα χρειαστεί να λάβει συμβουλές από τους γιατρούς της για το αν είναι ασφαλές να ταξιδέψει, αλλά νομίζω ότι ο Χάρι σίγουρα θα πάει».

Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι βρίσκεται τους τελευταίους μήνες στο Λος Άντζελες στις ΗΠΑ και πριν λίγο καιρό είχαν παραχωρήσει μία συνέντευξη στην Όπρα Γουίνφρεϊ προκαλώντας αναστάτωση στα βασιλικά Ανάκτορα.

Κατά τη συνέντευξη, η Μέγκαν δήλωσε ότι οι εκκλήσεις της για βοήθεια, ενώ είχε τάσεις αυτοκτονίας, αγνοήθηκαν και ένα μέλος της οικογένειας, που δεν έχει κατονομαστεί, ρώτησε πόσο σκουρόχρωμος μπορεί να είναι ο γιος του ζεύγους, ο Άρτσι.

Στο μεταξύ, ο Χάρι, εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ, παραπονέθηκε μάλιστα για την αντίδραση της οικογένειάς του στην απόφασή τους να αποχωρήσουν από τα επίσημα καθήκοντά τους.

Η εκ βαθέων συνέντευξη βύθισε τη μοναρχία στη χειρότερη κρίση της αυτόν τον αιώνα και, σύμφωνα με δημοσκόπηση του YouGov, έπληξε και τη φήμη του ζεύγους.

protothema.gr