Ο Πρόεδρος Αγγελοκάστρου, Π. Κοτούμπας, στον Antenna Star: «Υπέρ της δεύτερης κάλπης» (Ηχητικό)

Για την Τοπική Κοινότητα Αγγελοκάστρου, τα προβλήματα που την απασχολούν και τη συνεργασία της με την Δημοτική Αρχή του Αγρινίου, μίλησε ο Πρόεδρος της Κοινότητας Παναγιώτης Κοτούμπας, στον Antenna Star 103.5 και στην εκπομπή «Άκου τώρα να δεις» που επιμελείται και παρουσιάζει ο Λευτέρης Τηλιγάδας, κάθε πρωί από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 9:00 έως τις 10:00 το πρωί.

Ο κ. Κοτούμπας, υπογράμμισε ότι ο Καποδιστριακός Δήμος του Αγγελοκάστρου ενώθηκε με το Δήμο Αγρινίου το 2010, χωρίς κανένα δανειακό βάρος στα ταμεία του, με ταμειακό υπόλοιπο 400.000 ευρώ περίπου, με 600 περίπου στρέμματα κοινοτική αγροτική έκταση και ένα αξιόλογο υπαλληλικό προσωπικό, για να εισπράξει όλα αυτά τα χρόνια δύο μικρά έργα μόνο και 2.000 περίπου ευρώ κάθε χρονιά για τα πάγια έξοδα της κοινότητας.

Τάχθηκε υπέρ της δεύτερης κάλπης στις εκλογές της αυτοδιοίκησης υποστηρίζοντας ότι μόνο με αυτό τον τρόπο δίνεται η δυνατότητα στις τοπικές κοινωνίες να λειτουργήσουν μακριά από τα κομματικά πλαίσια που καθορίζουν σε μεγάλο βαθμό και τις μεγάλες παρατάξεις της αυτοδιοίκησης.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη του Προέδρου της τοπικής Κοινότητας Αγγελοκάστρου, κ. Πάνου Κοτούμπα, στον Antenna Star 103.5: