Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Αγρινίου Δ. Νικάκης στον «Antenna Star 103.5» (Ηχητικό)

Επιβεβαιώθηκε και τρίτο θετικό κρούσμα κορωνοϊού, και αυτή φορά αφορά πάλι σε δικαστική λειτουργό στο Δικαστικό Μέγαρο του Αγρινίου, με αποτέλεσμα να παραταθεί η αναστολή της λειτουργίας των Δικαστηρίων και τις δύο πρώτες ημέρες αυτής της εβδομάδας, για να εφαρμοστούν τα υγειονομικά πρωτόκολλα που προβλέπονται.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε, στην εκπομπή «Με υπογραφή» του Σωκράτη Τσόμπου στον «Antenna Star 103.5» ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου κ. Δημήτρης Νικάκης, με το πιο πρόσφατο περιστατικό τα κρούσματα στο Δικαστικό Μέγαρο έχουν ήδη γίνει τρία, και όλοι όσοι εμπλέκονται με την απονομή της δικαιοσύνης στην περιοχή βρίσκονται σε αναμονή των αποτελεσμάτων από τα test που πραγματοποιήθηκαν τις τελευταίες μέρες.

Ταυτόχρονα ο κ. Νικάκης ευχαρίστησε το κόσμο που επισκέπτεται το Δικαστικό Μέγαρο Αγρινίου για την υπομονή του και παρακάλεσε να δείξουν την ίδια αφοσίωση στην τήρηση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης της πανδημίας. 

Μιλώντας, επίσης για το χρονοδιάγραμμα των εργασιών ανακαίνισης του Μεγάρου (προϋπολογισμού 1.250.000 ευρώ) υπογράμμισε ότι από μέρα σε μέρα αναμένεται η έκδοση της οικοδομικής άδειας από το αρμόδιο πολεοδομικό γραφείο προκειμένου να στηθούν σκαλωσιές και να ξεκινήσουν τα έργα, ενώ ανακοίνωσε την πρωτοβουλία του για την χρηματοδότηση (500.000 ευρώ) αλλαγής όλων των αλουμινοκατασκευών και υαλοπινάκων.

Ακούστε, όλη τη συνέντευξη του κ. Νικάκη στον «Antenna Star 103.5»: