Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας βράβευσε τον Αχιλλέα Μπέο! (Βίντεο)

Φιλικό φιλανθρωπικού χαρακτήρα έδωσε η Εθνική Ελπίδων τη Μεγάλη Τετάρτη (5/4), στο Βόλο, καθώς το συγκρότημα του Αντώνη Νικοπολίδη αντιμετώπισε την τοπική ομάδα, Βόλος ΝΠΣ, για ενίσχυση του Ορφανοτροφείου της θεσσαλικής πόλης.

Ωστόσο, το αξιοσημείωτο του όλου πράγματος είναι πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης, η ΕΠΟβράβευσε τον Αχιλλέα Μπέο, τον δήμαρχο Βόλου, ο οποίος τέλη Φλεβάρη κρίθηκε ένοχος από το τριμελές εφετείο κακουργημάτων για την υπόθεση των στημένων αγώνων του 2011, το λεγόμενο «Koriopolis».

Ο ίδιος, πάντως, τόνισε αμέσως μετά τη βράβευση: «Για λογαριασμό όλων των πολιτών της όμορφης πόλης του Βόλου, ένα ευχαριστώ στην ΕΠΟ, τον Αντώνη Νικοπολίδη και τα παιδιά της Ελπίδων που βρίσκονται εδώ. Υγεία σε όλον τον κόσμο. Καλό Πάσχα». 

Η βράβευση του Αχιλλέα Μπέου στο ΕΑΚ έγινε από τον αντιπρόεδρο της ελληνικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Παναγιώτη Παπαχρήστο ως «αναγνώριση της συμβολής του στο κοινωνικό έργο που επιτελείται».

Παράλληλα, βραβεύτηκε κι ο πρόεδρος του ορφανοτροφείου Βόλου, Κώστας Θεοδώρου, από τον πρόεδρο της ΕΠΣΘ και ταμία της ΕΠΟ, Περικλή Λασκαράκη.

thecaller.gr