Προγραμματισμένες διακοπές ρεύματος στην Αιτωλοακαρνανία

Στο πλαίσιο λειτουργίας της  Δ.Ε.Δ.Δ.Η.Ε. Α.Ε. η εταιρεία καταβάλλει διαρκείς προσπάθειες για τη μεγαλύτερη δυνατή αξιοπιστία των δικτύων και εγκαταστάσεων διανομής ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς και για τη βελτίωση της ποιότητας της παρεχόμενης ενέργειας.

Για το λόγο αυτό προγραμματίζει και υλοποιεί καθημερινά έργα συντήρησης, ενίσχυσης ή αναβάθμισης δικτύων, τα οποία απαιτούν προσωρινές διακοπές της ηλεκτροδότησης.

Καλό είναι οι καταναλωτές να γνωρίζουν ότι ενώ καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για τη συντομότερη επανηλεκτροδότηση, εντούτοις, επιβάλλεται μεγάλη προσοχή, θεωρώντας ότι σε όλη την προγραμματισμένη διάρκεια διακοπής, οι αγωγοί είναι υπό τάση!

Για τις επόμενες ώρες τις ημέρας στο νομό Αιτωλοακαρνανίας υπάρχει μόνο μια προγραμματισμένη διακοπή από τη 1:30 το μεσημέρι έως τις 2:30 στην περιοχή του Ξηρομέρου και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή ΣΟΥΠΙ του Αστακού για συντήρηση.

Για την αυριανή μέρα 19/3/2021 οι προγραμματισμένες διακοπές αφορούν στην λειτουργία του συστήματος και έχουν ως ακολούθως:

      • 8:00πμ – 11:00πμ στην Άνω Βασιλική της Ναυπακτίας
      • 11:00πμ – 12:15μμ στην Ι.Π. Μεσολογγίου Αρδεύτηκα Αγίου Γεωργίου
      • 12:30μμ – 2:30μμ στην Ι.Π. Μεσολογγίου Τμήμα Άγιος Θωμάς

Αίθουσα συνταξης
«Agrinio 365» Media Group | Antenna-Star.gr, AgrinioTimes.gr