Ο πρώην παίχτης του Παναιτωλικού Αντονί Μουνιέ: «Το μέλλον μου είναι στην Ελλάδα»

Ο Γάλλος μεσοεπιθετικός του Απόλλωνα Σμύρνης εξέφρασε την επιθυμία να μείνει στη χώρα μας και μετά την ολοκλήρωση της καριέρας του

Ήταν Ιανουάριος του 2018 όταν ο Αντονι Μουνιέ ήρθε στη χώρα μας, για λογαριασμό του Παναθηναϊκού. Έκτοτε ο Γάλλος μεσοεπιθετικός έπαιξε ακόμη στον Παναιτωλικό και πλέον στον Απόλλωνα Σμύρνης και έχει «ριζώσει» στα μέρη μας. Ο 34χρονος μίλησε σε ιστοσελίδα της πατρίδας του και έδειξε όσο «δεμένος» είναι πλέον με την Ελλάδα. «Έπαιξα για 2,5 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Τα πράγματα πήγαν καλά στην αρχή, αλλά μετά άλλαξε ο προπονητής, ο τεχνικός διευθυντής και η οικονομική πολιτική στα συμβόλαια. Εγώ εκείνη την περίοδο, είχα υπογράψει ένα συμβόλαιο που κρίθηκε υψηλό σε σχέση με αυτά που ήθελαν να προσφέρουν και δυσκολευτήκαμε να καταλήξουμε σε έναν συμβιβασμό, ώστε να μείνω ελεύθερος και να βρω κάτι άλλο», σχολίασε αρχικά.

Και συνέχισε. «Τότε πήγα στον Παναιτωλικό, μία ομάδα που εδρεύει σε μία πόλη που απέχει τρεις ώρες από την Αθήνα. Ήταν για έξι μήνες, επειδή είχα καιρό να παίξω. Το προηγούμενο καλοκαίρι υπέγραψα στον Απόλλωνα, μία ομάδα που εδρεύει στην Αθήνα και μόλις είχε προβιβαστεί. Είναι μία ιστορική ομάδα. Είμαστε εντός των στόχων που είχαμε θέσει και έτσι πρέπει να συνεχίσουμε».

Όταν ρωτήθηκε για το που «βλέπει» μέλλον του, ήταν… ξεκάθαρος. «Στην Ελλάδα. Γνωρίζω ότι θα τελειώσω τη ζωή μου εδώ. Μετά το φινάλε της καριέρας μου, θα ζήσουμε εδώ με τη γυναίκα μου και τα παιδιά μου. Δεν γνωρίζουμε τι θα συμβεί μετά το ποδόσφαιρο. Ίσως προκύψουν κάποιες ευκαιρίες. Όπως και να έχει, πρόθεσή μου είναι να παραμείνω εδώ μετά το τέλος της καριέρας μου».

gazzetta.gr