Πρώην Πρόεδρος σε Επιτροπή Υγιεινής και Ασφάλειας στη Γέφυρα Ρίου – Αντιρρίου ο πατέρας του παιδοβιαστή Μίχου

Πρόεδρος της Επιτροπής Υγιεινής και Ασφάλειας της Γέφυρας Ρίου – Αντιρρίου ήταν ο Παναγιώτης Μίχος, συνταξιούχος πλέον και πατέρας του 53χρονου παιδοβιαστή που ήδη κρατείται στις φυλακές Γρεβενών.

Ο Παναγιώτης Μίχος σταμάτησε να είναι εργαζόμενος στην Γέφυρα όταν πήρε την σύνταξή του και ουσιαστικά όταν σταμάτησε και το εργοτάξιο οπότε η Γέφυρα δόθηκε στην κυκλοφορία και την ανέλαβε η εταιρεία «Γέφυρα Λειτουργία»! Ο Μίχος εξακολουθεί και πιστεύει πως ο γιος του δεν έχει σχέση με την υπόθεση στην διάσταση που έχει δοθεί.

Προ ημερών μάλιστα είχε αναφέρει πως «είναι λεβέντης βρε, μη με στεναχωρείς τώρα, θέλετε να βρίσω; Έχει κάνει τόσα καλά στον κόσμο που δεν λέγεται ρε», ενώ εμφανίστηκε αρκετά εκνευρισμένος, ζητώντας από τους δημοσιογράφους να κάνουν «ένα γκάλοπ, έξω, για το όνομα αυτό». «Όλοι οι… αυτοί που κάποτε θα βγούνε και θα δούμε ποιο είναι το παιδί το δικό μου. Ρε, άμα βγείτε εδώ σε ένα χωριό να ρωτήσετε… Τραβάτε κάντε ένα γκάλοπ έξω, τι έρχεστε εδώ; Κάντε ένα γκάλοπ να δείτε και να πείτε για το όνομα αυτό να δεις…» συνέχισε ο πατέρας.

Μάλιστα στην πρώτη δήλωση που είχε κάνει είχε πει πως το παιδί του έπεσε θύμα της 12χρονης η οποία… του κουνήθηκε!

pelop.gr