Στους «Πρωινούς Τύπους» του ΑΝΤ1 το AgrinioTimes.gr! (Photos)

Στους «Πρωινούς Τύπους» του ΑΝΤ1 το AgrinioTimes.gr!

Οι τελευταίες ειδήσεις από όλη την Ελλάδα με τη ματιά των Περιφερειακών sites παρουσιάζονται κάθε Σάββατο και Κυριακή από τους «Πρωινούς Τύπους» στον ΑΝΤ1.

Οι σημαντικότερες ειδήσεις που αφορούν το Αγρίνιο, την Αιτωλοακαρνανία και τη Δυτική Ελλάδα μέσα από το www.agriniotimes.gr παρουσιάστηκαν σήμερα, Κυριακή (28/3) στη συγκεκριμένη ενότητα της πρωινής ενημερωτικής εκπομπής και σχολιάζονται από τους: Νίκο Ρογκάκο, Παναγιώτη Στάθη και Νίκη Ζαρκάδα. 

Ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης από τις τις 06:30, μας ενημερώσουν για τις τελευταίες εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο.

Με άποψη και χιούμορ, οι «Πρωινοί Τύποι» ακολουθούν με αισιόδοξη ματιά τα βήματα της ειδησεογραφίας, συνθέτουν το ενημερωτικό παζλ του Σαββατοκύριακου, καταγράφουν τα προβλήματα αναζητώντας λύσεις και δίνουν βήμα στους ειδικούς για να απαντήσουν στις ερωτήσεις των τηλεθεατών.

Με οδηγό την επικαιρότητα και την ανάγκη των τηλεθεατών για άμεση και αντικειμενική ενημέρωση, ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης βάζουν σε πρώτο πλάνο όλες τις ειδήσεις από την Οικονομία, την Πολιτική, την Κοινωνία, τα Διεθνή, τον Αθλητισμό, αλλά και την Τέχνη και τον Πολιτισμό.

Ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις, χρηστικές πληροφορίες, συνεντεύξεις, αλλά και σημαντικοί καλεσμένοι σε μία εκπομπή που κλείνει το μάτι στην ενημέρωση του Σαββατοκύριακου.

«Πρωινοί Τύποι»: Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 06:30 – Παρουσιάζουν ο Νίκος Ρογκάκος και ο Παναγιώτης Στάθης.

 #PrwinoiTypoi

Συντελεστές:
Αρχισυνταξία: Γιώργος Κούσουλας