Ο Προπονητής Ιστιοπλοΐας αναζητούσε το θύμα του στο Δικαστήριο – Το αίτημα της 22χρονης

Άρχισε ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου η δίκη για την υπόθεση της 22χρονης αθλήτριας ιστιοπλοΐας, η οποία κατήγγειλε για βιασμό τον προπονητή της όταν εκείνη ήταν σε ηλικία 11 ετών. Παρούσα στο δικαστήριο η Σοφία Μπεκατώρου.

Η πλευρά της 22χρονης, σήμερα, αθλήτριας αναμένεται να υποβάλλει αίτημα για να διεξαχθεί η δίκη κεκλεισμένων θυρών για λόγους προστασίας της. Στο πλευρό της η Σοφία Μπεκατώρου από την πρώτη στιγμή.

Η νεαρή αθλήτρια έφτασε στο δικαστήριο συνοδευόμενη από την οικογένεια της, τους γονείς και την αδελφή της, ενώ λίγο αργότερα προσήλθε και η Ολυμπιονίκης Σόφια Μπεκατώρου προκειμένου να καταθέσει και αυτή στη διαδικασία καθώς προτάθηκε από την πλευρά της αθλήτριας ως μάρτυρας κατηγορίας.

Κατά την έναρξη της διαδικασίας ο κατηγορούμενος αναζητούσε συνεχώς με το βλέμμα του το θύμα, το οποίο βρισκόταν στην άλλη πλευρά της αίθουσας έχοντας στο πλευρό της την οικογένεια της και την Σοφία Μπεκατώρου, η οποία προτάθηκε και ως μάρτυρας κατηγορίας προκειμένου να καταθέσει στη δίκη.

newsit.gr