Προσφορά αγάπης από τον Ιατρικό Σύλλογο Αγρινίου στον Ερυθρό Σταυρό και το Γηροκομείο

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου κ. Αγραφιώτης Γεώργιος, με τον Αντιπρόεδρο κ. Σταμάτη Παναγιώτη και τον Γενικό Γραμματέα κ. Ρώσσα Χαράλαμπο, επισκέφτηκαν σήμερα Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2022 το Περιφερειακό τμήμα Αγρινίου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο πλαίσιο συλλογής τροφίμων, ρούχων και παιχνιδιών τα οποία θα διατεθούν σε συμπολίτες μας που τα έχουν ανάγκη.

Με ιδιαίτερη χαρά ο Πρόεδρος κ. Μπόκας Κωνσταντίνος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Ε.Ε.Σ χαιρέτισε αυτή τη πρωτοβουλία του Ιατρικού Συλλόγου Αγρινίου και προχώρησε στην ενημέρωση, σχετικά με τις δράσεις του Ερυθρού Σταυρού τόσο στο Αγρίνιο όσο και στην ευρύτερη περιφέρεια της Αιτωλ/νίας.

Ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου εξέφρασε την αμέριστη συμπαράστασή του και την επιθυμία για στενή συνεργασία και διαβεβαίωσε πως ο Ι.Σ.Α. θα σταθεί αρωγός σε κάθε τους προσπάθεια.

Στη συνέχεια το προεδρείο μετέβη στο Γηροκομείο της Χριστιανικής Ενώσεως Αγρινίου όπου τους
υποδέχτηκε η υπεύθυνη δις Μπαλιάτσα Μαρία.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Αγρινίου για άλλη μια φορά και όπως το απαιτούν οι εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων δείχνοντας ευαισθησία και αλληλεγγύη, προχώρησε σε μια ακόμη προσφορά αγάπης με την παράδοση τροφίμων και άλλων ειδών πρώτης ανάγκης.