Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση ANUGA 2023

Πρόσκληση συμμετοχής στη Διεθνή Έκθεση ΑNUGA2023

Ολόκληρη η ανακοίνωση: Το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος, στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης

« Προώθηση/προβολή αλιευμάτων Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας σε εσωτερική αγορά και Τρίτες Χώρες » (ΟΠΣ 5076713), του ΕπιχειρησιακούΠρογράμματος«Αλιεία και Θάλασσα 2014-2020»

συμμετέχει στη Διεθνή Έκθεση ANUGA2023 και προσκαλεί κάθε ενδιαφερόμενο παραγωγό, επιχειρηματία μετα ποιητή προϊόντων Αλιείας όπως Αυγοτάραχο, Γάμπαρη Αμβρακικού, Χέλι, Αλίπαστα Λιμνοθάλασσας, Αθερίνα γλυκού νερού, να δηλώσει τη διάθεση συμμετοχής του έως τις 3 Οκτωβρίου 2023, στο grombol@epimetol.gr.

Στα πλαίσια της συμμετοχής μας στην Έκθεση θα υλοποιηθούν δράσεις γαστρονομίας και υποστήριξης των επιχειρήσεων  με στόχο:

„  την ενίσχυση των εμπορικών δικτύων,

„  τη δημιουργία θεμελίων brandname για τα προωθούμενα προϊόντα,

„  την εδραίωση της αναγνωσιμότητας & τις ιδιαιτερότητάς τους,

„  και την ενίσχυση της ανταγωνιστικότητάς τους,

Δημιουργώντας το πλαίσιο αναφοράς και για μελλοντικές ατομικές προσπάθειες εξωστρέφειας των τοπικών επιχειρήσεων και διαμορφώνοντας  έναν πολλαπλασιασμό των αποτελεσμάτων της Πράξης ακόμα και μετά τη λήξη της.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ

Αυγοτάραχο, Γάμπαρη Αμβρακικού, Χέλι, Αλίπαστα Λιμνοθάλασσας, Αθερίνα γλυκού νερού.

Η Anuga αποτελεί τη μεγαλύτερη και πιο σημαντική έκθεση τροφίμων και ποτών στον κόσμο. Περισσότεροι από 160.000 εμπορικοί επισκέπτες από 192 χώρες έρχονται στην Κολωνία για να μπορούν να ζήσουν την εμπειρία της 5ήμερης έκθεσης.

Η έκθεση διοργανώνεται στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE κάθε δεύτερη χρονιά.

Γιατί ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ

Η εμπορική έκθεση χαρακτηρίζεται από ποιότητα, ποικιλομορφία, τεχνογνωσία και έμπνευση. Όλοι οι πιθανοί κλάδοι της εφοδιαστικής αλυσίδας και οι τεχνολογικές καινοτομίες εκτίθενται κατά τη διάρκεια της έκθεσης.

Όντας ένας μοναδικός χώρος συνάντησης επιχειρήσεων και δικτύωσης για την παγκόσμια βιομηχανία F&B, συγκεντρώνει ηγέτες της διεθνούς αγοράς και αγοραστές από κορυφαίες εταιρείες τροφίμων.

Προσφέρει την πιο πλήρη εικόνα όλων των τελευταίων τάσεων και εξελίξεων στον κλάδο, καθώς και την μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών τροφίμων από κάθε άλλη έκθεση στο κόσμο.
ΟΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΕΔΏ.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

•      Εκθεσιακός Χώρος: 280.000 τ.μ.

•      Περισσότεροι από 4.600 επαγγελματίες 198 χώρες.

•      165.000 επαγγελματίες επισκέπτες από 198 χώρες.

•      Το 70% των επισκεπτών είναι επαγγελματίες.

Πρακτικές πληροφορίες :

Ώρες λειτουργίας. Η ANUGA λαμβάνει χώρα από τις 7  έως τις 11 Οκτωβρίου 2023 στον εκθεσιακό χώρο KOELNMESSE, στην Κολωνία.

 

Διαβάστε επίσης: ΟΚΑΝΑ: «Ομάδα εφήβων: μιλώντας για όσα μας συμβαίνουν»