Τα πρώτα εμβόλια στο Νοσοκομείο Αγρινίου

Στο νοσοκομείο Αγρινίου ετοιμάζονται να υποδεχθούν τα εμβόλια. Μην φέρετε στο μυαλό σας κάτι σε «ντάνες», γιατί θα πέσετε έξω. Ένα κουτάκι «πίτσας» θα είναι (και πολύ λέμε) που δεν θα έρθει με φορτηγό, αλλά με την αλληλογραφία, που λένε.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι αυτό. Το πρόβλημα είναι ότι έχουν μείνει μόνο 5 μέρες και επίσημες οδηγίες για τον τρόπο του εμβολιασμού στο νοσοκομείο του Αγρινίου ακόμα δεν έχουν έρθει.

Εχθές μάλιστα, όπως μάθαμε, έγινε η διαδικτυακή και κλειδωμένη για το ευρύ κοινό μετάδοση ενός βίντεο, το οποίο περιέγραφε και εξηγούσε αρκετές από αυτές τις διαδικασίες, που λόγω του φόρτου εργασίας όμως, που επικρατούσε στο νοσοκομείο εκείνη την ώρα, ελάχιστοι ήταν εκείνοι που τους αφορούσε και πρόλαβαν να το δουν.

Κάτι παρόμοιο βέβαια, συνέβη και σε άλλα νοσοκομεία της χώρας. Τελικά, απ’ ότι μάθαμε, το βιντεάκι αυτό θα ανέβει στο youtube, έτσι ώστε να τα δει ο κάθε ενδιαφερόμενος, αλλά και ο κάθε… πικραμένος.

Υ.Γ. Η φωτογραφία της ανάρτησης είναι από την παραλαβή της πρώτης δόσεις των 9.750 εμβολίων κατά της covid-19 από την εταιρεία Pfizer-BioΝTech. Αυτά τα 10.000 περίπου εμβόλια χώρεσαν σε δύο συσκευασίες των 20,5 κιλών όπως μπορείτε και στην φωτογραφία που ακολουθεί. Φανταστείτε τώρα τη συσκευασία θα έχουν οι εκατό περίπου δόσεις οι οποίες αναμένονται σε πρώτη φάση, να φτάσουν στο νοσοκομείο του Αγρινίου.


Λευτέρης Τηλιγάδας
«Agrinio 365» Media Group | AgrinioTimes.gr, Antenna-Star.gr