Πρόταση Αλαφούζου για νέα Λεωφόρο – Προς Κορωπί η προετοιμασία

Ολική αναμόρφωση της Λεωφόρου με γήπεδο 22.000 θέσεων, η πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου στον Δήμο Αθηναίων, ενώ υπάρχει κοινή γραμμή από Π.Α.Ε., Κ.Α.Ε. και Α.Ο. Παναθηναϊκό για συνολική στέγαση στον Βοτανικό!

Νέα εξέλιξη στο γηπεδικό θέμα του Παναθηναϊκού, καθώς πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος θα συναντηθεί με τον Κώστα Μπακογιάννη, σε προγραμματισμένο ραντεβού τους που θα γίνει για τον Βοτανικό.

Ωστόσο, στη συνάντηση αυτή ο ιδιοκτήτης της «πράσινης» Π.Α.Ε. θα μεταφέρει στον Δήμαρχο Αθηναίων αφενός τη δεδομένη επιθυμία του για επιστροφή στο «Απόστολος Νικολαϊδης» και χρήση από την μεθεπόμενη σεζόν…

Αφετέρου, και πιο σημαντικό ίσως, την κοινή γραμμή Π.Α.Ε. και Α.Ο. ο Παναθηναϊκός να φτιάξει το γήπεδό του στη Λεωφόρο με το πλάνο που είχε παρουσιάσει η Π.Α.Ε. πριν από τέσσερα χρόνια!

Δηλαδή, με ολικό… λίφτινγκ και αύξηση της χωρητικότητας σε 22.000 θέσεις αλλά και παρέμβαση στις εγκαταστάσεις του Ερασιτέχνη, ήτοι με διορθώσεις στο κλειστό «Παύλος Γιαννακόπουλος», στο κολυμβητήριο κάτω από την Θύρα 14 και στις υπόλοιπες αίθουσες.

Αυτό δεν σημαίνει ωστόσο, ότι το «τριφύλλι» θα αποσυρθεί από την προοπτική του Βοτανικό, αλλά, με την πρόταση αυτή, θα καταδείξει ότι υπάρχουν «κόκκινες γραμμές» και πως πρέπει να ικανοποιηθούν και οι απαιτήσεις Α.Ο. και Κ.Α.Ε., πλην εκείνων της Π.Α.Ε., για να προχωρήσει η Διπλή Ανάπλαση!

Αξίζει δε να σημειωθεί πως υπάρχουν κάποιες φήμες ότι εσχάτως ο Κώστας Μπακογιάννης επεξεργάζεται σχέδιο για κοινή στέγαση όλων των τμημάτων του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό. Φήμες που, ούτε επιβεβαιώνονται, αλλά ούτε και διαψεύδονται…

Σε κάθε περίπτωση, μέσα στις επόμενες 15 με 20 ημέρες θα δούμε τι θα γίνει με την εν λόγω υπόθεση, καθώς πρέπει να δούμε τι θα απαντήσει στην πρόταση του Γιάννη Αλαφούζου και ο Δήμαρχος Αθηναίων, στα χέρια του οποίου βρίσκεται πλέον η «μπάλα».

 

Στο Κορωπί θα πραγματοποιηθεί όπως φαίνεται η καλοκαιρινή προετοιμασία του Παναθηναϊκού – Μένει Ελλάδα, αλλά και Κορωπί ο Παναθηναϊκός.

Στο «Γ. Καλαφάτης» θα διεξαχθεί -όπως φαίνεται- η καλοκαιρινή προετοιμασία του «τριφυλλιού» φέτος και παράλληλα η ομάδα του Ντάνι Πογιάτος θα μείνει σε ξενοδοχείο κοντά στην Αθήνα.

Οι άνθρωποι του συλλόγου έβαλαν τα δεδομένα κάτω και οδηγούνται σε αυτήν την απόφαση.

sport-fm.gr