Η πρώτη αντίδραση Αδαμόπουλου μετά την καταγγελία Μπεκατώρου

Οι εξελίξεις στην υπόθεση Μπεκατώρου είναι ραγδαίες. Μετά την ανακοίνωση της Ε.Ι.Ο. η πρώην Ολυμπιονίκης πέρασε στην αντεπίθεση. Μιλώντας στο Open Sports δήλωσε χαρακτηριστικά:

«Απλά ήθελα να πω ότι η Ομοσπονδία με τον τρόπο που απάντησε, όλοι μπορούμε να καταλάβουμε τους λόγους για τους οποίους δε μίλησα. Θεωρώ απαράδεκτο ένας φορέας να απαντάει κατά αυτό τον τρόπο μετά από τόσο σοβαρή καταγγελία.

Το άλλο που θα σας απαντήσω είναι για την αγάπη του κόσμου. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ γιατί τα μηνύματα που λαμβάνω είναι πάρα πολύ υποστηρικτικά και ενθαρρυντικά.

Εύχομαι και ζητάω από όποια κοπέλα από τον χώρο μας έχει βιώσει κάτι αντίστοιχο, να βγει να το δηλώσει και εγώ θα τη στηρίξω με κάθε τρόπο».

Μετά την αποκάλυψη ότι η Σοφία Μπεκατώρου κατονόμασε τον Αριστείδη Αδαμόπουλο είχαμε την πρώτη αντίδραση από τον ισχυρό παράγοντα της ιστιοπλοϊας.

Το sports3.gr επικοινώνησε μαζί του και ο κύριος Αδαμόπουλος αφού τόνισε ότι «Ναι, πριν από λίγο έμαθα κι εγώ για το δημοσίευμα» σημείωσε: «Δεν θέλω να πω τίποτα άλλο. Θα μιλήσω πρώτα με το δικηγόρο μου».

Μάλιστα ο κ. Αδαμόπουλος με εξώδικο του στο Πρώτο Θέμα σημειώνει τα εξής:

Κύριοι,

Τα όσα αναφέρονται στο δημοσίευμά σας σε σχέση με το πρόσωπό μου και την κυρία Μπεκατώρου, τυγχάνουν παντελώς ανακριβή, ψευδή, συκοφαντικά και υποβολιμιαία, καθόσον ουδέποτε έλαβαν χώρα τα όσα ισχυρίζεται η κυρία Μπεκατώρου σε σχέση με το πρόσωπό μου.

Για το λόγο αυτό σας καλώ όπως αποσύρετε άμεσα όλα τα δημοσιεύματα τα οποία με εμπλέκουν αδίκως με τις καταγγελίες της κυρίας Μπεκατώρου και επιφυλάσσομαι παντώς νομίμου δικαιώματός μου για την προάσπιση της τιμής και της υπόληψής μου ενώπιον των αρμόδιων δικαστηρίων.

ΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΟ

instanews.gr