Το πρώτο μήνυμα του Στέλιου Ρόκκου μετά την περιπέτεια της υγείας του

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο οδηγήθηκε ο Στέλιος Ρόκκος με συμπτώματα που παρέπεμπαν σε έμφραγμα.

Ο αγαπημένος καλλιτέχνης πήγε αρχικά στο νοσοκομείο της Λήμνου, όπου διαμένει μόνιμα, στις 6:30 το πρωί του Σαββάτου και οι γιατροί έκριναν πως για προληπτικούς λόγους θα έπρεπε να μεταφερθεί στην Αθήνα. Έτσι και έγινε. Άμεσα ζήτησαν και οργανώθηκε η αεροδιακομιδή του στην Αθήνα με C-130.

Στην πρωτεύουσα, πρώτα πήγε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και από εκεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, όπου και νοσηλεύεται μέχρι αυτήν την ώρα. Η κατάσταση της υγείας του δεν εμπνέει ανησυχία.

Αργά το βράδυ και αφού η είδηση έγινε γνωστή στα Μέσα και στα social media, ο συνεργάτης του, Κώστας Ζούμας έκανε μια νέα ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό του Στέλιου Ρόκκου στο Facebook.

Σε αυτή αναφέρεται πως ο τραγουδιστής είναι καλά και πως είχε μια μικρή περιπέτεια με την υγεία του. «Παιδιά ο Στέλιος είναι καλά!! Μια μικρή περιπέτεια είχε. Του ευχόμαστε γρήγορη ανάρρωση!!!», σημειώνεται χαρακτηριστικά.

Η ανάρτησή του

Επίσης, ανακοίνωση εξέδωσε και το νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται στη Θεσσαλονίκη. Έκανε γνωστό ότι αυτό το Σαββατοκύριακο θα παραμείνει κλειστό λόγω ασθενείας του Στέλιου Ρόκκου αλλά δεν προχώρησε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

«Λόγω ασθένειας του αγαπημένου μας καλλιτέχνη Στέλιου Ρόκκου η “Πύλη Αξιού” θα παραμείνει κλειστή αυτό το Σαββατοκύριακο!», αναφέρεται σε αυτή.

in.gr