Προβάλλεται στην Ελλάδα μέσω του Kontra το ντοκιμαντέρ για τη Novartis

Μα γιατί κανένα ελληνικό κανάλι δεν τολμάει να μεταδώσει ολόκληρο το ντοκιμαντέρ της ελβετικής τηλεόρασης για τη Novartis, είναι η απορία πολλών.

Και όμως, το Kontra Channel εξασφάλισε αποκλειστικά για την ελληνική τηλεόραση το ντοκιμαντέρ «La Strategia» της ελβετικής τηλεόρασης RSI για το παγκοσμίων διαστάσεων σκάνδαλο «Novartis». Η μεγάλη αυτή έρευνα θα προβληθεί την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου από τις 22:00 και αμέσως μετά θα προβληθεί εκπομπή με τη συμμετοχή, στο studio, πολιτικών και δημοσιογράφων σε μία συζήτηση που θα αναζητήσει απαντήσεις.

Στο περίφημο ντοκιμαντέρ «La Strategia» ( «Η στρατηγική» ), παρουσιάζεται η εμπεριστατωμένη έρευνα του FBI και των δημοσιογράφων της ελβετικής τηλεόρασης, στο οποίο μιλούν για πρώτη φορά μπροστά στην κάμερα προστατευόμενοι μάρτυρες ντυμένοι με κουκούλες για την προστασία της ταυτότητάς τους, πολιτικοί και δημοσιογράφοι.

Παρουσιάζει ο Αιμίλιος Λιάτσος και μαζί του όλη η δημοσιογραφική ομάδα του Kontra: Γιώργος Μελιγγώνης, Αναστασία Γιάμαλη, Φοίβος Κλαυδιανός, Κώστας Πουλακίδας, Γιώργος Σιαδήμας και Γιώργος Μιχαηλίδης.

Η εκπομπή θα μεταδοθεί επίσης διαδικτυακά από το kontranews.gr, από το επίσημο κανάλι του Kontra στο YouΤσube καθώς και μέσω της επίσημης σελίδας “Kontra Channel” στο Facebook.

dailymedia.gr