Ψαρόσουπα

Υλικά:
(για 4 άτομα)

-1 κιλό ψάρι

-1 μεγάλο κρεμμύδι

-2 καρότα

-3 πατάτες

-1/2 ματσάκι σέλερι ή σέλινο

-2 φύλλα δάφνης

-ελαιόλαδο

-αλάτι

-πιπέρι

-λεμόνι (για το σερβίρισμα)

Εκτέλεση:

  • Πλένουμε και κόβουμε όλα τα λαχανικά.
  • Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, ρίχνουμε ελαιόλαδο και προσθέτουμε τα κομμένα λαχανικά, τα φύλλα δάφνης, αλάτι, πιπέρι και σοτάρουμε για μερικά λεπτά.
  • Στη συνέχεια, βάζουμε πάνω από τα λαχανικά το ψάρι (εάν δεν χωράει στην κατσαρόλα, κόβουμε το κεφάλι).
  • Προσθέτουμε λίγο ακόμη αλάτι, πιπέρι, ελαιόλαδο, και νερό (να σκεπάσει το ψάρι).
  • Βράζουμε για περίπου 25′- 30′.
  • Σερβίρουμε με λεμόνι.

anastasiashomemadecooking.com