Στην ψυχιατρική μεταφέρθηκε ο πατέρας του βρέφους στην Άρτα

Στην ψυχιατρική του Νοσοκομείου της Άρτας μεταφέρθηκε ο πατέρας του βρέφους

Στην ψυχιατρική κλινική του νοσοκομείου στην Άρτα μεταφέρθηκε, σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγικός πατέρας που ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο και πέθανε.

Ο 37χρονος είναι από την πρώτη στιγμή σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μέχρι πριν από λίγο νοσηλευόταν φρουρούμενος σε ειδικό θάλαμο του νοσοκομείου, καθώς υπήρχαν φόβοι ότι θα επιχειρούσε να βάλει τέλος στη ζωή του.

Σε ειδικό θάλαμο βρίσκεται και η μητέρα του 5,5 μηνών βρέφους, έχοντας στο πλευρό της την οικογένειά της και ψυχολόγους.

«Το μωρό δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα»

«Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 07:00. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν, δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέπτη» φέρεται να δήλωσε ο 37χρονος πατέρας, μετά τον τραγικό θάνατο της κόρης του.

Υπενθυμίζεται ότι ο πατέρας πήρε το μωρό του χθες το πρωί, για να το πάει στον βρεφονηπιακό σταθμό και έπειτα θα πήγαινε στη δουλειά του. Όμως αυτό δεν συνέβη και η τραγωδία έγινε αντιληπτή όταν η τραγική μητέρα του μωρού πήγε το μεσημέρι να πάρει το παιδί από τον σταθμό.

in.gr

 

Διαβάστε επίσης: Άρτα: Οι πιθανές ποινές για τον πατέρα που ξέχασε το μωρό του στο αυτοκίνητο – «Έχει καταδικαστεί μόνος σε ισόβια»