Η πτήση του Αμφιλοχιώτη Διονύση Τσεκούρα για γνωστή εκπομπή πριν την τραγωδία (Βίντεο)

Ήταν τον Απρίλιο που ο 43χρονος επιχειρηματίας Διονύσης Τσεκούρας είχε αναλάβει να πετάξει με τον παρουσιαστή Ευτύχη Μπλέτσα πάνω από τη Λάρισα για τις ανάγκες της εκπομπής “Happy Traveler”.

Ο Διονύσης Τσεκούρας είχε πετάξει με τον Ευτύχη Μπλέτσα με αεροσκάφος δύο θέσεων, απολαμβάνοντας τις ομορφιές της Λάρισας από ψηλά. O Διονύσης Τσεκούρας πετούσε κάθε φορά που του δινόταν η ευκαιρία με το δικό του μονοκινητήριο αεροσκάφος ως μέλος της αερολέσχης Λάρισας.

Το αγαπημένο του χόμπι, που ήταν αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής του, έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή όταν έπεσε αεροσκάφος της Αερολέσχης Λάρισας την περασμένη Πέμπτη στην περιοχή των Πλατανουλίων, 15 χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα. Το αεροπορικό δυστύχημα στη Λάρισα προκάλεσε θλίψη σε ολόκληρη τη χώρα. Οι δύο άτυχοι επιβαίνοντες, ο 43χρονος Διονύσης Τσεκούρας και ο 34χρονος Νικόλαος Γρηγορίου, βρίσκονταν στα καθίσματά τους, δεμένοι με τις ζώνες ασφαλείας τους και νεκροί.

Η αγάπη του για τα αεροπλάνα, όπως λένε οι φίλοι του, ήταν τόσο μεγάλη που αν μπορούσε να μας πετάξει όλους μαζί θα το είχε κάνει. Αφιέρωνε τον ελεύθερο χρόνο του στη μεγάλη του αγάπη: τις πτήσεις στους αιθέρες.

Δείτε το απόσπασμα της εκπομπής από το 21:05

newsit.gr