Πύργος: Αγωνία για την 34χρονη που παλεύει για τη ζωή της – Είχε κάνει το AstraZeneca

Ώρες αγωνίας ζει η οικογένεια της 34χρονης από τη Ζαχάρω που νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο Τζάνειο Νοσοκομείο στον Πειραιά.

Το βράδυ της Τετάρτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα από τη Ζαχάρω στο Νοσοκομείο του Πύργου, με συμπτώματα αιμορραγικού εγκαφαλικού.

Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news οι γιατροί κατάφεραν να σταθεροποιήσουν την κατάστασή της, ωστόσο η σοβαρότητα του περιστατικού ήταν τέτοια που αποφασίστηκε να διακομιστεί άμεσα στην Αθήνα.

Από την πρώτη στιγμή στήθηκε μια τεράστια αλυσίδα προκειμένου να βρεθεί διαθέσιμη κλίνη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και νωρίς τα ξημερώματα ξεκίνησε η διακομιδή της από τον Πύργο στον Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η 34χρονη, ένιωσε αρχικά έναν πόνο στο χέρι σαν μούδιασμα αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί ότι κάτι τόσο σοβαρό της συνέβαινε.

Όλοι κάνουν λόγο για ένα κορίτσι πολύ πρόσχαρο, ευχάριστο, ευαίσθητο και με μεγάλη αγάπη για τα ζώα.

Πρόσφατα είχε αρραβωνιαστεί, ενώ ο πατέρας της, της έχει ιδιαίτερη αδυναμία αφού είναι και το μοναχοπαίδι του.

Γνωστοί, συγγενείς και φίλοι βρίσκονται στο πλευρό της οικογένειας και προσεύχονται σύντομα να είναι όλα περαστικά και να βγει νικήτρια από τη αυτή τη μάχη.

Η 34χρονη γυναίκα, κόρη αυτοδιοικητικού από τη Ζαχάρω, υπέστη αιμορραγικό εγκεφαλικό, ενώ πριν από λίγες ημέρες είχε κάνει το εμβόλιο της AstraZeneca. 

tempo24.news