Πύργος: Τρεις συλλήψεις για οπλοκατοχή, καταδικαστική απόφαση και κλοπή

Συνελήφθη, χθες το πρωί, σε περιοχή της Βουπρασίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι  σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, βρέθηκε και κατασχέθηκε ένα πιστόλι με μία  γεμιστήρα που περιείχε τέσσερις σφαίρες.

Συνελήφθη, επίσης χθες το βράδυ, στον Πύργο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι σε βάρος του εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πύργου, σύμφωνα με την οποία του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης οχτώ μηνών για κλοπή.

Τέλος συνελήφθη, σήμερα τα ξημερώματα, στον Πύργο, από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ του Αστυνομικού Τμήματος  Πύργου, ένας ημεδαπός άνδρας, διότι χθες το βράδυ,  εισήλθε από ανασφάλιστη πόρτα σε οικία αλλοδαπού άνδρα  και αφαίρεσε δύο κινητά τηλέφωνα.

Σε σωματικό έλεγχο που ενήργησαν οι αστυνομικοί στον δράστη βρήκαν στην κατοχή του και κατέσχεσαν τα κλεμμένα κινητά τηλέφωνα, τα οποία αποδόθηκαν στον νόμιμο κάτοχό τους.